Dato: 17-12-2018 08:54
Publiceret af : Correll

Så kom dagen hvor Solrød fik besøg af verdensstjernerne fra Langhøj, hvor vi nok må indrømme, at Langhøj var de store favoritter fra start.

I 1. MIX kæmpede Theis og Elisa godt mod et polsk bæst og en tidligere OL-sølvvinder, men de måtte se sig besejret - tæt.
I 2. MIX var det unge talent, mini-Espersen, som var debutant på holdet med den rutinerede Line ude i en svær kamp mod to polske stjerner, som desværre ikke gav dem en chance.
Så kom Freja på banen mod en ung svensk pige. Freja viste ingen nåde og tæskede sin modstander hjem til Sverige sikkert i 2 sæt.
Frederikke så kampen med Freja og tænke - hvis Freja kan, så kan jeg også. Og Frederikke havde en ”walk in the park” kamp.
Så skulle de 4 herresingler i spil. I 1. HS var hurtigløberen Correll oppe mod overmagten og måtte se sig besejret i 2 sæt. Det samme var desværre gældende i 2. HS, hvor Patrick ellers kom godt tilbage i kampen og gjorde sin modstander fra Singapore lidt shaky. I 3. HS kæmpede Elbrønd med alt, hvad han havde, men den tidligere prof. Christian Lind gav ham ikke nogle chancer. Sidste herresingle var med to udenlandske spillere. Desværre trak deres spiller det længste strå.
Nu skulle tøserne vise, hvad de kunne i doublerne, og hold da op, hvor de leverede. 1. DD med Freja og Elisa kom fint fra start med en 16-0 føring og de vandt nemt kampen. I 2. DD var der heller ikke nogen tvivl om udfaldet. Denne kamp vandt vi nemt.

Efter at have set hvad pigerne kunne, gav det blod på tanden til os fyre i doublerne. 1. HD med gamle Theis og mini-Espersen spillede de deres livs kamp, men taber tæt i 3 sæt. 2. HD med en masse ulovlige svip-server lykkedes det at vinde 1. sæt, dog ikke kampen. 3. HD bestående af Elbrønd og Patrick, som var et godt bud på en sejr, fandt aldrig rigtigt spillet og måtte se sig besejret.

Dermed ender kampen 9-4 til Langhøj.