Badminton Photo

Verdensettere slår formstærk danskerdouble i finalen ved French Open

25-10-2015 20:14 |  Badminton.dk |  Anders Rud Nielsen
Verdensranglistens nummer et, Dae og Seong fra Korea, vandt finalen i Super Series-turneringen over Mads Conrad og Mads Kolding.

Det gav store rystelser i badmintonverdenen, da den danske herredouble Mads Conrad og Mads Kolding tidligt på foråret slog superdoublen fra Korea, Yoo Yeon Seong og Lee Yong Dae, ved den legendariske badmintonkonkurrence, All England. To sæt i første runde og hjem til Korea, var det dengang.

Anderledes så det ud ved Yonex Denmark Open presented by Danisa for halvanden uge siden. Endnu engang mødtes de to herredoubler i første runde, men denne gang viste koreanerne verdensklassen og vandt.

Det samme skete desværre i dag. I 56 minutter tæskede Dae og Seong rundt på det franske gulv, og i vanlig stil snuppede de finaletriumfen i to sæt, selv om danskerne dog var tæt come back til slut.

Fejlfrie koreanere red videre på selvtillidsbølge
- Vi er ikke tilfredse med første sæt. Vi laver en anelse for mange fejl, og de laver stort set ingen. I andet sæt er vi godt nok bagud 20-15, men vi føler, at vi spiller til mere, og vi er også lige ved at kravle helt op, siger Mads Kolding.

Kampen endte 21-14/21-19 til verdensetterne.

- De er de bedste i verden pt. og rider på en bølge af sejre og selvtillid, og det kan godt mærkes derinde i dag. Det er ikke mange point, de giver væk. Men vi er stolte af vores indsats og turnering i det hele tid, og der er mange gode ting, som vi kan tage med videre, slutter Mads Kolding. 


Nyheder fra Badminton Danmark
Nyheder fra klubber
Like BadmintonPeople på Facebook

Cookies
 
Delete item?