Badminton Photo

Kenneth Jonassen: Fornuftige lodtrækninger over hele linjen – men vi skal være klar fra start!

09-08-2017 19:16 |  Badminton.dk |  Stine Greve


I dag blev spændingen udløst i forhold til lodtrækningen forud for VM i Skotland, der begynder 21. August. I følge den danske landstræner, Kenneth Jonassen, ser lodtrækningen samlet set fornuftig ud – også selvom der er svære kampe i blandt.


- Hvis jeg skal tage de helt store briller på, så synes jeg, det ser fornuftigt ud over hele linjen. Vores bundseedede par i herre- og damedouble har fået fornuftige lodtrækninger, men der skal spilles til fra kamp nummer et. Man har ikke lige en blød kamp, hvor man kan spille sig ind, men så er det godt, at vi føler, at forberedelsen er gået godt, siger Kenneth Jonassen.


Damedoublen med Kamilla Rytter Juhl/Christinna Pedersen skal med al sandsynlighed op mod det bedste indiske damedoublepar i deres første kamp, mens Boe/Mogensen i herredouble sandsynligvis skal prøve kræfter med et ung og relativt ukendt malaysisk par.


I herresingle, hvor Danmark har hele fire spillere med, kan det godt gå hen at blive vanskeligt for danskerne.


Emil Holst står til at møde Lin Dan allerede i anden runde, mens Hans-Kristian Solberg Vittinghus i første runde kommer på en svær opgave mod Tian Houwei, som er seedet 10.


Anders Antonsen og Viktor Axelsen er begge seedet i herresinglerækken. Ifølge Kenneth Jonassen har de dog fået lidt svære lodtrækninger, som dog sagtens kunne have været være.


- Over all synes jeg, at Viktor har en ganske hård lodtrækning og det samme har Anders som seedet spiller, men der er ikke nogen, der har fået en lodtrækning, hvor man tænker ”Okay, der her er virkelig klamt”, siger Jonassen og fortsætter.


- Viktor har en svær første runde og en spændende ottendedelsfinale, som sandsynligvis bliver mod Ng Ka Long, der er en modstander i verdensklasse. Her kommer Viktors VM-form for første gang på prøve. Det positive ved Viktors lodtræning er dog, at han ikke har hverken Chen Long eller Lin Din i kvarten, siger Jonassen.


I første runde skal Axelsen dog først forbi japanske Ueda, og det kræver, ifølge ham selv, at han spiller godt. 


- Jeg har en svær kamp i første runde mod Takuma Ueda, hvor jeg skal spille godt, så det håber jeg meget, at jeg kan. Jeg synes, det er en spændende lodtrækning, som selvfølgelig altid kunne være både dårligere og bedre, men jeg synes, der er muligheder. Jeg bliver dog nødt til bare at kigge en kamp frem ad gangen, siger Axelsen. 


Klik her for at se hele VM-lodtrækningen!


I damesingle får Line Kjærsfeldt ukrainsk modstand i første runde, inden hun i anden runde kan rende ind i den topseedede japaner Yamaguchi, men det er ikke nogen skandale ifølge Jonassen.


- Line har en spændende første runde, og så en anden runde, som selvfølgelig er svær, men selvom Yamaguchi er topssedet, så synes jeg, det er okay. Jeg kunne sagtens finde seedede spillere, der er være for Line at møde, siger Jonassen.


I Mixeddouble ser det ganske fint ud for Joachim Fischer/Christinna Pedersen, som er seedet som nummer seks i turneringen. Ifølge landstræneren er der fine muligheder for at spille sig frem til en kvartfinale.


- Christinna og Joachim har fået en rigtig fornuftig lodtrækning. Sandsynligvis tyskere i første kamp, og derefter står de til det bedste par fra Hong Kong, som har et exceptionelt højt topniveau, men som også har været ret svingende. Jeg synes, det ser rigtig fornuftigt ud med henblik på at spille sig i en kvartfinale, hvor de bundseedede kinesere venter, og dem mener jeg også, at vi er konkurrencedygtige mod.


Det ser altså både fornuftigt og lidt svært ud for de danske spillere, men Jonassen påpeger dog, at det hele ikke kan gøres op i lodtrækningen.


- Jeg ved ikke rigtig, hvem der har fået den bedste lodtrækning, for jeg synes, det handler mest om, hvorvidt man er i stand til at håndtere de udfordringer, der kommer på dagen, lige meget hvem man spiller mod, siger han og afslutter.


- Det er et VM, så vi må forvente, at langt de fleste af dem, der kommer er godt forberedte. Nu har vi en uge mere herhjemme, og så glæder vi os til at komme over at træne i hallen i Glasgow. Vi har nogle forventninger til hallen, fordi vi har deltaget derovre tidligere, men det har været i november måned. Der kan godt være en lille smule forskel i vejret – også selvom det er Skotland.


VM spilles i Glasgow 21-27 august og vi håber naturligvis på, at de danske spillere har taskerne fulde af medaljer, når de vender hjem – nu ved de i hvert fald, hvem de skal slå for at tage det første skridt mod sejrsskamlen. 


Cookies
 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | GymnastikPortalen.dk | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | RullePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Bueskydning.com | DanskatePortalen.dk | Folkedanseren.dk

ClubPeople.com | Intersite.dk | eLokal.dk | Foreningsweb.dk | SportPeople.dk | iAlbertslund.dk

Annoncelinks: Allskin.dk
Delete item?