Badmintonphoto

VM-optakt: Nu skal de danske kvartfinaler i hus

24-08-2017 10:33 |  Badminton.dk |  Kristine Liv Lund-Pedersen
Det begynder at spidse til ved verdensmesterskaberne i Glasgow, hvor de danske spillere i dag skal kæmpe for en plads i kvartfinalerne fredag. Ti danske konstellationer skal i aktion, og Danmark er repræsenteret i samtlige kategorier.

Herresingle:

Viktor Axelsen der er seedet som nummer tre ved mesterskabet skal op i mod stærke NG Ka Long Angus fra Hong Kong. Axelsen havde en på papiret nem kamp i går mod finske Eetu Heino fra Finland, som han også slog i to sæt, men i dag er modstanden en helt anden. Den danske herresingle har dog slået sin kommende modstander tre gange og aldrig tabt til ham. De to spiller klokken 12 dansk tid, og kampen kan ses på TV 2 SPORT.

Læs også: Det danske double-kavaleri i aktion på flot dansk VM-dag

Anders Antonsen er den anden tilbageværende danske herresingle ved VM, og han viste stor styrke i gårsdagens kamp mod Tommy Sugiarto. Den unge dansker levnede ikke indoneseren en chance og står derfor med et rigtigt godt resultat inden dagens svære kamp mod formstærke Srikanth. Inderen har vundet de sidste to superseries-turneringer, Indonesia og Australia Open, og det bliver en spændende dyst mellem to spillere, der aldrig tidligere har mødt hinanden. Denne kamp bliver spillet som kamp tre fra klokken 12, men bliver desværre ikke vist på TV.

Damesingle:
 
Mia Blichfeldt møder utrolig stærk modstand i sin kamp for en kvartfinaleplads. Her venter den regerende verdensmester Carolina Marín nemlig. Blichfeldt kommer dog med masser af selvtillid efter, at hun i går slog den tiende seedede japaner Sato ud, i den unge damesingles måske bedste præstation på den internationale scene. De to mødes omkring klokken 17, og kampen bliver vist på TV 2 SPORT eller TV 2 PLAY.

Vil du se stjernerne på dansk grund? Køb billet til DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR

Herredouble:
Mathias Boe og Carsten Mogensen skal op i mod japansk modstand, når de i dag står overfor Inoue/Kaneko. De to danskere kom sikkert fra land ved mesterskabet i går, hvor de slog et malaysisk par i to sæt, og de er også favoritter til at spille sig i kvartfinalen i dag. De to par har stået overfor hinanden en gang tidligere, hvor danskerne vandt. Denne kamp spilles som kamp otte fra klokken 12, og bliver ikke vist på TV.

Mads Piler Kolding og Mads Conrad-Petersen kom ligesom foromtalte landsmænd godt fra land ved VM i går. I dag skal de op imod Lu/Yang fra Taiwan, som de seneste slog til All England, hvor de spillede en tæt kamp og vandt et dramatisk første sæt 27-25. Hvilket af de to par der spiller sig i kvartfinalen, kan du se på TV 2 PLAY omkring 15.15.

Læs også: Tæt på fuldendt dansk VM-start

Den sidste tilbageværende herredouble er Mathias Christiansen og David Daugaard, som i dag står overfor stærk modstand i det indonesisk par som består af Rian Agung Saputro og ikke mindst rutinerede Mohammad Ahsan, der har vundet VM to gange før med sin tidligere makker Hendra Setiawan. Indoneserne slog de førsteseedede kinesere Li/Liu ud af mesterskabet i går, så der bliver nok at se til for den danske duo i dag. Kampen spilles omkring klokken 18 og bliver vist på TV 2 SPORT.

Damedouble:

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen spillede en tæt og spændende kamp i går, som de heldigvis vandt, og derfor har de nu muligheden for at spille sig i kvartfinalerne. Der venter dog stærk modstand i dag i form af det koreanske par Kim/Yoo, som de senest mødte ved Australia Open, hvor de spillede en utrolig tæt kamp og danskerne overlevede tre sætbolde. Kampen i dag er kamp ni fra klokken 12 og bliver ikke vist på TV.

Sara Thygesen og Maiken Fruergaard skal også op i mod et koreanske par, når de møder Jung/Shin, der er seedet som nummer fem i mesterskabet. De to par har ikke tidligere mødt hinanden, og det bliver en spændende kamp for det danske par, der i går slog et fransk par i tre sæt. Kampen spilles som kamp otte efter klokken 12, og vises ikke på TV.

Læs også: Blandet danske andendag ved VM

Mixeddouble:

Christinna Pedersen og Joachim Fischer fik en god start ved VM, og de skal nu forsøge at spille sig i kvartfinalen i deres kamp mod Chau/Lee fra Hong Kong. De to par har mødt hinanden tre gange før, hvor danskerne har trukket sig sejrrigt ud af to af de opgør heriblandt deres seneste ved Singapore Open i april. Kampen vises omkring 12.45 på TV 2 SPORT.

Mathias Christiansen og Sara Thygesen står med noget af en udfordring, når de møder de stærke og førsteseede kinesere Chen/Zheng. De to par har mødt hinanden hele tre gange i år, og selvom det er blevet til nederlag i to sæt i alle kampene til danskerne, så har de været med i kampene og ikke fået mindre end 13 point i nogle af sættene. Den spændende kamp spilles klokken 12 dansk tid, men vises ikke på TV. 


 


Cookies
 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | GymnastikPortalen.dk | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | RullePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Bueskydning.com | DanskatePortalen.dk | Folkedanseren.dk

ClubPeople.com | Intersite.dk | eLokal.dk | Foreningsweb.dk | SportPeople.dk | iAlbertslund.dk

Annoncelinks: Allskin.dk
Delete item?