Badminton photo

Vinderne ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR er fundet

22-10-2017 13:20 |  Badminton.dk |  Lykke Thymann Hansen og Niels Nedergaard
Det har været en fantastisk dag med fem formidable finaler her i Odense Idrætshal. Der har været masser af spænding, lange kampe og flot spil her på sidste dagen af DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR. Her kan du læse, hvordan finalerne gik.

25 minutter og to sæt. Mere skulle Kadambi Srikanth ikke bruge for at besejre den ellers så rutinerede koreaner Lee Hyun Il og sikre sig sin tredje Superseries titel i 2017.

Allerede i første sæt satte den ottende seedede inder sig på opgøret og bragte sig hurtigt foran. Med sine høje og lange krydsbolde, gjorde Srikanth livet svært for Lee Hyun Il, mens publikums jubel steg for hver gang Srikanth lavede et vinderslag. Første sæt endte også overbevisende med 21-10 til inderen.

I andet sæt kørte Kadambi Srikanth sin modstander midtover og tog sættet med 21-5. Dermed blev det til en sikker sejr til Kadambi Srikanth på 21-10, 21-5.

Efter kampen var det også en meget glad Kadambi Srikanth, der satte et ord på titlen.

- Mit angrebsspil fungerede rigtig godt i dag, så jeg er meget glad for hvordan kampen gik. Jeg lavede ikke særlig mange fejl i dag, og det var virkelig heldigt for mig. Dette er en af mine bedste turneringer i år, og jeg synes, det er stort at vinde her i Danmark, sagde Srikanth.

Dagens næstsidste finaleopgør bød på en velspillet herredouble med knaldhårde smash, spektakulære opsamlinger og lynhurtigt spil. Guldmedaljerne gik til Liu Chen/Zhang Nan, som i tre sæt slog Marcus Gideon/Kevin Sukamuljo 21-16, 22-24, 21-19. Dermed tog verdensmestrene både deres første Super series-titel i år og deres første sejr mod de indonesiske verdensettere.

- Vi er virkelig glade for at vinde den her finale mod den her modstander, for de er stærke konkurrenter. Publikums opbakning var meget motiverende og hjalp os til at tage sejren, siger vinderne efter kampen.

I første sæt fik kineserne hurtigt opbygget et pænt forspring, men efter opholdet spillede Gideon/Sukamuljo sig ind i kampen med otte point i streg. Det lykkedes dog kineserne at hive det første sæt hjem, inden de måtte afgive andet sæt efter en spændende afgørelse med to missede matchbolde. I det afgørende sæt kunne Liu Chen/Zang Nan slå fjerdbolden i gulvet på deres anden matchbold.
 
På damesiden fik vi et sandt festfyrværkeri af et opgør, da Ratchanok Intanon fra Thailand besejrede japanske Akane Yamaguchi. Publikum levede sig med fra start til slut. De kunne se Yamaguchi tage sig af første sæt med 21-14, mens Intanon vandt andet sæt 21-15.

I tredje og afgørende sæt fik vi spænding og drabelige dueller til det sidste. Yamaguchi måtte flere gange rejse sig fra gulvet efter spektakulære forsøg på at få bolden over nettet. Til sidst trak Intanon det længste strå og tog sejren med 21-19 i tredje sæt. Og så fik følelserne frit løb hos thailænderen, der ikke kunne holde tårerne tilbage.

Efter kampen var det da også en tydelig rørt Ratchanok Intanon, der mødte pressen i mixedzone.

- Jeg tror, at denne sejr betyder mere for det thailandske folk. Jeg prøvede bare at gøre det bedste for min konge. Jeg var nødt til at presse mig selv, for hun havde også en rigtig god kamp i dag. Mange mennesker kom her for at støtte mig, så det varmer at være her, sagde Ratchanok Intanon efter triumfen.

Finalen i mixeddouble blev ligeledes et drama i tre sæt, da Tang Chun Man/Tse Ying Suet fra Hong Kong holdt de kinesiske verdensettere Zheng Siwei/Chen Qingchen fra at tage deres anden finalesejr i en super series premier-turnering i år.

- Vi er meget begejstrede. Vi havde ikke regnet med at vinde i dag mod en så stærk modstander, siger Tse Ying Suet efter sejren.

Efter at have overlevet flere kinesiske sæt- og matchbolde, kunne Hongkong-kineserne sende den afgørende bold i gulvet til resultatet 24-22, 19-21, 23-21.

Dagens første spillere til at træde op på sejrsskamlens højeste trin var den koreanske damedouble Lee So Hee/Shing Seung Chan, som tog deres første store sejr i 2017.

Koreanerne slog verdens nummer 8 japanske Shiho Tanaka/Koharo Yonemoto. Selvom det blev en kamp med flere lange dueller, var der aldrig megen tvivl om kampens udfald. I begge sæt trak de blåklædte koreanere fra efter opholdet, og da de efter 44 minutters spil smashede den sidste bold i gulvet, viste lystavlen 21-13, 21-16. 

- Vi er meget glade for at vinde det her store event. Vi ramte et højt defensivt niveau, og det bliver afgørende for, at vi tager sejren. 
Dermed er dette års udgave af DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR forbi. Tak for en fantastisk uge med badminton i verdensklasse. Vi håber på at se jer igen til næste år, når vi atter slår dørene op for DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR. 


Cookies
 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | GymnastikPortalen.dk | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | RullePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Bueskydning.com | DanskatePortalen.dk | Folkedanseren.dk

ClubPeople.com | Intersite.dk | eLokal.dk | Foreningsweb.dk | SportPeople.dk | iAlbertslund.dk

Annoncelinks: Allskin.dk
Delete item?