Badminton Photo

All England: Reaktioner fra de danske spillere

15-03-2018 23:06 |  Badminton.dk |  Jonas Rasmussen
De danske spillere kæmper for at sikre sig en plads i kvartfinalerne, og vi er selvfølgelig til stede for at støtte dem. Her har vi samlet en række reaktioner fra de danske spillere, efter deres kampe.

HUSK AT SIKRE DIG BILLET TIL DANISA DENMARK 2018 OPEN PRESENTED BY VICTOR 

Dagens bedste historie er uden tvivl Mia Blichfeldts sejr over Michelle Li. Mia Blichfeldt er i sin første All England-kvartfinale nogensinde efter sin sejr på 21-19, 21-14 over nr. 16 i verden Michelle Li. Hør her, hvordan det føles. 



Der var drama for alle de berømte penge da Rytter Juhl/Pedersen spillede sig videre

HOLD! NU! OP! En af dagens andre rigtig gode historier var, da Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen var ude i et sandt drama mod kinesiske Du/Li, som de skulle bruge halvanden time på at nedkæmpe, før de spillede sig videre i kvartfinalen med en sejr på 24-22, 22-24, 21-16. Så hold nu op hvor var det også bare en glad Christinna Pedersen, vi fangede efter kampen.



Daugaard/Christiansen taber snævert til verdens nr. 7

Det var tæt på, at David Daugaard og Mathias Christiansen kunne hente en overraskende sejr over verdens syvende bedste herredouble, Chen/Wang. Desværre måtte danskerne se sig slået med 21-19, 16-21, 18-21.



Boe/Mogensen kæmper sig videre efter 23-21 i tredje sæt 

Der skulle en ordentlig portion fight til, før Mathias Boe/Carsten Mogensen kunne spille sig videre ved All England. Heldigvis endte de med at vinde 21-16, 16-21, 23-21 over indiske Rankireddy/Shetty, selvom de endda havde matchbolde imod sig.

Pedersen/Christiansen er klar til All England-kvartfinalerne - nu skal fyssen knokle

Danskernes fys Michael Ries får lidt af en opgave med at gøre Christinna Pedersen/Mathias Christiansen klar til deres kampe senere i dag, efter danskerne sejrede 21-18, 18-21, 21-15 efter en time og tyve minutter. Det er vi dog sikre på, at han kan.



Læs også: Udsolgt! Partout-billetter til DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR er allerede udsolgt

Hattrick til Danmark! Conrad/Kolding er også videre til kvartfinalerne

Hattrick af danskerne ved All England. Mads Conrad/Mads Kolding spillede sig også videre til kvartfinalerne, selvom det ikke var alt for kønt - men nu er de klar til at give den maks gas i morgen.



Skaarup/Astrup taber knebent til Li/Liu

Anders Skaarup og Kim Astrup var tæt på at overraske mod de trejdeseedede kinesere Li/Liu, men de måtte desværre se sig slået med 17-21, 17-21. Naturligvis til stor skuffelse for Skaarup.



Thygesen/Fruergaard lider ærgerligt nederlag til de topseedede

Sara Thygesen og Maiken Fruergaard var tæt på at tage et flot første sæt mod Qingchen/Yifan fra Kina. Men selvom de var foran 17-10 og havde fire sætbolde, måtte de se kineserne løbe med en samlet sejr på 26-24, 21-11. Og dommen var klar fra Sara Thygesen.



Klik her for at se flere resultater og detaljer fra All England 2018

Du kan se endnu mere til danskerne ved All England på Badminton Danmarks sociale medier:
Facebook: /badmintondk
Instagram: @Badmintondenmark
Twitter: @baddk
Youtube: Badmintondk


 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?