Hørsholm får ny elitetræner og et super trænerteam
Klub: Hørsholm Badminton Klub
Publiceret af: Webmaster
Dato: 17-06-2015 16:55:02
Kategori: Generelt
     

Stærk trænerbesætning for sæsonen 2015/2016

Morten Storgaard, Formand for Ungdomsudvalget, kan i dag med glæde offentliggøre, at der nu er styr på trænerbesætningen for sæsonen 2015/16. Det er lykkedes at sammensætte et stærkt trænerteam, der skal sørge for at udfordre klubbens ungdomsspillere og udvikle deres spil.


Sådan ser teamet ud med ny elitetræner

Jonathan Søgaard fortsætter som cheftræner og kommer til at have turneringstræningerne tirsdag og torsdag.

Derudover har klubben været så heldige at få en aftale med Camilla Sørensen, som er en af Danmarks bedste singlespillere. (Nr. 2 i Danmark og ca. nr. 40 i verden, da hun var bedst). Camilla kommer til at tage talent- og elitetræningerne onsdag og fredag. Camilla har de seneste par år fungeret som ungdomstræner i Værløse og Hillerød. I denne sæson skal hun desuden spille i Badminton-ligaen for Vendsyssel.

Breddetræningerne bliver varetaget af Jonas Iversen, Alexander Søe Andersen og Mathias Storgaard, som alle tre er U19/seniorspillere i klubben og i år færdiggør deres klubtræneruddannelse i DGI. De vil også være assisterende trænere på Jonathan og Camillas træninger.

I år starter så 4 nye hjælpetrænere. De er alle blandt klubbens bedste U17-spillere og begynder hjælpetræneruddannelsen nu og vil være færdige i løbet af sæsonen. 

De får en dag hver:
Mandag: Andrea Anderskouv

Tirsdag: Mathilde Storgaard

Onsdag: Amanda Poulsen + Marcus Juul

Torsdag: Marcus Juul.


VELKOMMEN til et stærkt trænerteam!

 

 

Her finder du os [Vis kort]

Hørsholm Badminton Klub
Stadion Allé 7D
2960 Rungsted Kyst