Lukket Hal - Udbedring af halgulv
Klub: Hørsholm Badminton Klub
Publiceret af: Webmaster
Dato: 07-10-2019 10:07:41
Kategori: Generelt
     

UDBEDRING AF HALGULV | HALLEN LUKKET FOR AL TRÆNING I UGE 46

Kære medlemmer, 

Jeg håber, at I alle har fået en god start på den nye sæson - der er i hvertfald mange smil at finde i hallen på tværs af træningerne :-) 

Som I nok har været bekendt, så har klubben i mange år døjet med et meget glat halvgulv med en række huller i. Det har længe stået højt på bestyrelsens radar, men der har ikke været midler til en faktisk udbedring af gulvet. Dog, så viser det sig, at 2019 bliver det helt store år for udbedringer i Hørsholm Badminton Klub. Efter udbedringer af baderummene i sommer, har vi nemlig nu modtaget et delvist tilskud fra DGI/DIFs foreningspulje til at ordne vores gulv - disse midler smider vi en pose penge oveni, så vi nu kan få ordnet gulvet. Vi er utrolig glade for at kunne dele denne nyhed med jer, da det er noget, som I alle kommer til at få glæde af. 

Renovationen indeholder følgende: 
- Udbedring af diverse skader på parket 
- Matslibning af 985 m2 gulv og lakering
- Fuldmaling af grønne felter - samt 100m2 område bag banerne
- Opstregning af banerne

Renovationen kommer til at stå på i uge 46, hvorfor al træning vil være aflyst mandag-fredag. Eventuelle arrangementer i weekenden kan dog afholdes som planlagt. 

Vi håber at I alle vil værne meget om det nye gulv. Husk at gulvet kun må betrædes med non-marking indendørssko. 

På vegne af bestyrelsen,
Shankar Ralhan
Bestyrelsesformand

P.S Vi har en anden spændende nyhed at dele. Sæt et STORT kryds i kalenderen 24. Januar 17:00-22:00. HøBK har fået mulighed får at ligge hal til en ligakamp mellem Skovshoved og Team Skælskør-Slagelse - sidste års guld og sølvvindere. Så hvis I vil se Fischer, Carsten Mogensen, Astrup, Gemke, Kolding og mange andre stjerner i aktion i Hørsholm Badminton Klub, så afsæt denne fredag eftermiddag og aften. Der kommer meget mere information om dette inden længe.  

 

Her finder du os [Vis kort]

Hørsholm Badminton Klub
Stadion Allé 7D
2960 Rungsted Kyst