Hørsholm Badminton Klub GENÅBNER
Klub: Hørsholm Badminton Klub
Publiceret af: Webmaster
Dato: 07-06-2020 21:56:12
Kategori: Generelt
     

Kære alle, 

Dette er en besked, som jeg har set meget frem til at skulle skrive til jer. Jeg kan med stor glæde meddele, at vi fra i morgen genåbner vores hal og I derfor godt kan støve ketcher og indendørssko af. Hallen vil nemlig være åben for adgang vha. adgangsbrik - hvilket betyder, at I kan gå ned og spille, når I har lyst. Hold jer orenteret via aktivitetskalenderen på klubbens hjemmeside; der pågår nemlig pre-bookede aktiviteter nogle dage. 

Da genåbningen af HøBK skal foregå på en sundhedsmæssig forsvarlig måde, skal følgende punkter altid overholdes: 

  •  Kom ikke i hallen medmindre man er rask og uden symptomer - vi frafråder desuden generelt folk i risikozonen at komme i hallen 
  •  Kom omklædt i hallen - omklædningsrum og badefaciliteter er aflukket
  •  Forlad hallen straks efter endt spil - opholdssteder såsom Tutten er aflukket 
  •  Ophold generelt i hallen er forbudt. Så spiller man ikke selv, så bliv hjemme - og er hallen fyldt når I kommer, så forlad hallen igen 
  •  Vask / afsprit jeres hænder regelmæssigt - der er fremsat håndsprit, som I bedes benytte 
  •  Rører I ved netstolperne, så afsprit disse efter endt spil - håndsprit til dette er fremsat 
  •  Smid brugte bolde ud i skraldespandene eller tag dem med hjem, da bolde er en potentiel smittekilde (medbring evt. egne bolde) 

Kort sagt, brug generelt jeres sunde fornuft - og husk gerne hinanden på ovenstående, når I er i hallen. Herudover, har vi under nedlukningen frisket hallen lidt op, så pas på faciliteterne (som altid).

Der pågår i de enkelte afdelinger i klubben (ungdom, senior, motionist og veteran) planlægning af et par sæsonafslutningsaktiviteter. I hører mere fra jeres Udvalgsformænd, hvis I ikke allerede har fået besked. Eksempelvis har ungdommen allerede annonceret en sommerafslutning i form af en træningsdag den 13/06. Tag fat i jeres udvalgsformænd i tilfælde af eventuelle spørgsmål. 

Det glæder os enormt meget at kunne byde jer alle velkommen tilbage i hallen - det har uden tvivl været en frustrerende tid for alle. Så sørg nu endelig for at holde jer skarpe henover sommeren, så vi kan komme buldrende ud af starthullerne, når den nye sæson skydes igang. Apropos den nye sæson, så påbegyndes denne fuldstædig som normalt. 

Endnu engang tak for jeres enormt store tålmodighed i denne svære periode. Vi ses i hallen! 

Bedste hilsner,

Shankar Ralhan
Bestyrelsesformand,
Hørsholm Badminton Klub 

 

Her finder du os [Vis kort]

Hørsholm Badminton Klub
Stadion Allé 7D
2960 Rungsted Kyst