Corona Opdatering
Klub: Hørsholm Badminton Klub
Publiceret af: Webmaster
Dato: 26-10-2020 23:32:16
Kategori: Generelt
     

CORONA OPDATERING - MED VIRKE FRA 26/10

Kære alle, 

Pandamien raser desværre fortsat, og som I med sikkerhed er bekendt, så er der pålagt yderligere restriktioner på sportens verden - herunder foreningslivet. Helt konkret, skal vi nu forholde os til et lavere forsamlingsforbud samt et krav om mundbind. 

FORSAMLINGSFORBUDDET

Ungdom: Børn og unge under 21 år er ikke omfattet af det lavere forsamlingsforbud (fortsat forsamlingsforbud på 50 pers.), hvorfor ungdomstræningen fortsætter uændret. Ungdomsholdkampe og ungdomsturneringer kan ligeledes afvikles på samme vilkår som før. 

Senior/Motionist/Voksenfjer/Veteran: Forsamlingsforbuddet sænkes til 10 personer, hvilket gør at samtlige voksen-træninger skal tilpasse sig dette. Jeg ved, at dette kommer til at blive udfordrende, men I må være kreative i de enkelte afdelinger. Udvalgsformændene allerede arbejder på højtryk på at finde den bedst mulige måde, så I fortsat kan få lov at dyrke vores elskede sport. 

Senior: I hører mere fra Jacob (SSU) 
Motionist: I hører mere fra Tim (BREDDU) og jeres holdledere 
Voksenfjer: Jer der træner mandage fra 19-21, må meget gerne kontakte mig på shankarralhan@hotmail.com 
Veteran: I hører mere fra Tim (BREDDU) og jeres holdledere 

Udover det reducerede forsamlingsforbud, så har Badminton Danmark også meddelt at alle holdturneringer for voksne er suspenderet i 4 uger. Holdlederne vile kunne give yderligere information om dette. 

Til orientering, så er vi og andre klubber ved at undersøge, om det er tilladt at afvikle voksentræning i grupper á 10, da vi jo har en hal med areal og baner, der tillader dette. Hvis vi får tilkendegivelse om, at dette godt kan lade sig gøre, så informerer vi jer - men indtil da, så er det maks 10 på voksentræningerne. 

KRAV OM MUNDBIND

Foreningslivet er nu også blevet pålagt krav om brug af mundbind - dog ikke under selve idrætsaktiviteten. Dette betyder følgende: 

  • Når I ankommer og forlader hallen, skal I bruge mundbind 
  • Forældre der skal hente børn fra træning, bedes vente udeforan hallen - skulle vejret være skidt, så er I velkomne indenfor med mundbind

Her kommet et konkret eksempel: Per kommer til badmintontræning umiddelbart før træningsstart iført mundbind, når han går ind af døren til klubben. Herefter går han i omklædningen stadig iført mundbind og klæder om. Under omklædning og evt. bad tager han sit mundbind af. Efter at være blevet klar til træning tager han sit mundbind på igen og går ned i hallen. Per fjerner først sit mundbind umiddelbart før træningsstart. 

GENERELLE ANBEFALINGER & RETNINGSLINJER

Vores opdaterede retningslinjer ser nu således ud: 

  • Vi anbefaler at omklædning er klaret hjemmefra og at man også bader hjemme. Omlædningsrummene er dog fortsat åbne - med begrænsning på 5 mennesker samt kun 2 åbne brusere
  • Tutten er lukket og må ikke benyttes - evt. brug af Tutten skal godkendes af udvalgsformand
  • Kom først umiddelbart før træningsstart 
  • Sørg for at spritte af som det første, når I kommer i hallen - sprit også gerne af undervejs i træningen - og sprit af når I forlader hallen 
  • Ingen high-fives eller lignende - find alternative måder, der ikke involverer berøring, når der eksempelvis siges "tak for kampen" 
  • Føler man sig bare det mindste syg, så bliv hjemme 


Ovenstående retningslinjer og nye restriktioner er naturligvis ikke specielt fede for jer som medlemmer - men det er et nødvendigt onde for at holde virussen ude af vores klub. Jeg håber, at I alle vil tage tiltagene til jer og efterleve dem. Forsamlingsforbuddet gælder for nu indtil 13/12, mens reglen om mundbind gælder resten af året

Bedste hilsner,
Shankar (Bestyrelsesformand) 

 

Her finder du os [Vis kort]

Hørsholm Badminton Klub
Stadion Allé 7D
2960 Rungsted Kyst