NEDLUKNING AF KLUBBEN 09/12 | GLÆDELIG JUL & GODT NYTÅR
Klub: Hørsholm Badminton Klub
Publiceret af: Webmaster
Dato: 07-12-2020 23:15:46
Kategori: Generelt
     
NEDLUKNING AF KLUBBEN 09/12 | GLÆDELIG JUL & GODT NYTÅR

Kære medlemmer, 

Så står vi desværre i en situation igen, der gør, at vi er nødsaget til at lukke klubben ned. Det ærgrer mig enormt meget, at vi ikke får disse 2 sidste uger med inden juleferien, så vi kunne have ønsket hinanden glædelig jul og godt nytår - men samtidig må man bare respektere den kritiske situation, vi alle befinder os i. 

Helt konkret betyder de nye udmeldinger: 

​Al aktivitet ophører i klubben fra i morgen klokken 23:00 til og med 3. januar 2021 - hallen er totalt aflukket i denne periode og al adgang er forbudt. Jeg melder ud til jer i løbet af juleferien, når vi kender til detaljerne omkring en eventuel genåbning fra 4. januar og frem. 
Forsamlingsforbuddet på 10 forlænges til 28. februar 2021. Dette betyder at zone-inddelingen på træningerne fortsætter i det nye år. 
Kravet om mundbind forlænges til 28. februar 2021. 
I har alle lagt en enorm indsats for at holde smitten ude af vores klub - og det er derfor ekstra frustrerende at se os (sammen med så mange andre) tage konsekvenserne af en stigende smitte i samfundet. Men ikke desto mindre er det dét rigtige. Når vi starter igen i det nye år, så husk at tage alle de gode vaner omkring bl.a. afspritning og mundbind med, så vi giver klubben de bedste forudsætninger for en genåbning. Men mere om dette, når vi kender til deltajerne af en evt. genåbning i starten af 2021. 

Jeg vil lige tage muligheden for at give en særlig tak til de mange frivillige kræfter samt trænere i klubben, der bare gang på gang bliver ved med at løfte en nærmest uendelig række af arbejdsopgaver for at holde os oven vande i disse vanskelige tider. Uden jer var vi ikke kommet så godt i gennem de sidste mange måneder, som vi nu engang er. 

Kære medlemmer - tak for jeres store fleksibilitet og forståelse her i 2020. Det har bestemt ikke været nemt. I ønskes alle en rigtig glædelig jul og godt nytår! Jeg glæder mig til at se jer alle i hallen igen i det nye år.

Bedste hilsner,
Shankar 

Bestyrelsesformand, 
Hørsholm Badminton Klub


 

 

Her finder du os [Vis kort]

Hørsholm Badminton Klub
Stadion Allé 7D
2960 Rungsted Kyst