6. MAJ: GENÅBNING AF BADMINTON FOR VOKSNE & GENERALFORSAMLING
Klub: Hørsholm Badminton Klub
Publiceret af: Webmaster
Dato: 06-05-2021 00:33:05
Kategori: Generelt
     

Kære alle, 

Så kan vi ENDELIG byde velkommen tilbage til resten af klubben, som fra i morgen kan genoptage deres træning! Sikke en milepæl efter mange måneder uden lange 3-sæts kampe, spydige kommentarer efter netrullere og fælles udstrækning med en kold øl. 

Alle praktikaliteter i forbindelse med jeres opstart meldes ud af jeres holdleder/træner - tag endelig fat på dem, hvis I er i tvivl om noget. Dog, så skal vi være opmærksomme på, at der er nogle begrænsninger på træningerne:

 • Alle træninger har en makskapacitet på 25 inkl. træner/holdleder. Vi anbefaler trænerne/holdlederne at organisere træningerne via eksempelvis Holdsport. Tag fat I jeres udvalgsformand, hvis I har tvivl. 
 • Alle fra 18 år og opefter skal have et gyldigt coronapas ved træningsstart. Det er indtil andet meldes ud trænerne/holdledernes ansvar at tjekke at alle deltagere på træningen har et gyldigt coronapas, inden de går ned i hallen (en maks 72 timer gammel negativ PCR/Kviktest)

Ovenstående er de fremsatte krav fra myndighederne og noget vi skal overholde, så jeg håber, at alle vil sørge for at gøre deres for, at tingene kører så smertefrit som muligt. Bemærk herudover: 

 • Mundbind er et krav, når man ikke spiller. Det vil sige, når man bevæger sig udenfor selve banerne. Reglerne er som de var før jul. 
 • Omklædning & bad tilladt. Der vil være mulighed for at gå i bad efter træning, men vi opfordrer alle til at komme omklædt. 
 • Kom ikke før træningsstart (helst 5 min efter). For at minimere overlappene mellem træningerne, så er det vigtigt at alle først kommer, når deres træningstid starter, eller lidt efter. Holdlederne/trænerne bedes planlægge så der er så lidt ovarlap træningerne imellem som muligt. 

Nå, nok om regler, krav og retningslinjer. Nu handler det om, at vi skal have fyldt Hørsholm Badminton Klub igen med alle vores skønne medlemmer. Jeg glæder mig personligt til at se jer alle i hallen og hilse på. Der er simpelthen bare for længe siden. 

I må allesammen have rigtig god træning! Vi ses i hallen :) 

-----------------------------------------------

GENERALFORSAMLING 06. MAJ 19:00 

Så er det også i morgen, at der afvikles Generalforsamling i Tutten klokken 19:00. I er meget velkomne til at deltage, og høre de enkelte afdelingers berretning, præsentationen af klubbens regnskab og andre interessante ting. Dagsordenen er som følger: 

 1. Valg af dirigent og referent.
 2. Formandens beretning.
 3. USU, SSU, BREDDU og VETU beretning.
 4. Revideret regnskab til godkendelse, forelæggelse af budget og fastsættelse af kontingent samt indskud.
 5. Forslag til vedtægtsændringer.
 6. Indkomne forslag (ingen modtaget).
 7. Valg til bestyrelsen, jf. vedtægternes § 11.
 8. Valg af suppleanter.
 9. Valg af ekstern revisor.
 10. Evt.


Vel mødt.
På vegne af bestyrelsen i Hørsholm Badminton Klub, 

Shankar Ralhan
Bestyrelsesformand 

 

Her finder du os [Vis kort]

Hørsholm Badminton Klub
Stadion Allé 7D
2960 Rungsted Kyst