VI GENÅBNER I MORGEN - TIRSDAG 18. MAJ
Klub: Hørsholm Badminton Klub
Publiceret af: Webmaster
Dato: 17-05-2021 22:31:50
Kategori: Generelt
     

Kære alle,

Smitten er bragt gevaldigt ned i Hørsholm Kommune, hvilket gør at vi i dag (med al sandsynlighed) rammer de 7 dage i træk med et incidenstal på under 250. Det betyder, at vi kan genåbne fra i morgen af - 18. maj. 

Mange af jer har nok bemærket at Rungsted Sogn fortsat ikke er under grænsen, men det viser sig, at vi hører til Kokkedal Sogn i Hørsholm Kommune, så vi good-to-go! 

Nu håber vi på, at det var den sidste nedlukning, og at vi kan rette vores fokus mod at fylde hallen op igen. God træning allesammen :-)

Bedste hilsner,
Shankar Ralhan
Bestyrelsesformand

P.S Se de gældende regler og retningslinjer ift. forsamlingsforbud, coronapas mv. nedenfor

----------------------------------------------------------------------------------------------------

REGLER & RETNINGSLINJER

• Alle træninger har en makskapacitet på 25 inkl. træner/holdleder. Vi anbefaler trænerne/holdlederne at organisere træningerne via eksempelvis Holdsport. Tag fat I jeres udvalgsformand, hvis I har tvivl.

• Alle fra 18 år og opefter skal have et gyldigt coronapas ved træningsstart. Det er indtil andet meldes ud trænerne/holdledernes ansvar at tjekke at alle deltagere på træningen har et gyldigt coronapas, inden de går ned i hallen (en maks 72 timer gammel negativ PCR/Kviktest).

Ovenstående er de fremsatte krav fra myndighederne og noget vi skal overholde, så jeg håber, at alle vil sørge for at gøre deres for, at tingene kører så smertefrit som muligt. Bemærk herudover:

• Mundbind er et krav, når man ikke spiller. Det vil sige, når man bevæger sig udenfor selve banerne. Reglerne er som de var før jul.

• Omklædning & bad tilladt. Der vil være mulighed for at gå i bad efter træning, men vi opfordrer alle til at komme omklædt.

• Kom ikke før træningsstart (helst 5 min efter). For at minimere overlappene mellem træningerne, så er det vigtigt at alle først kommer, når deres træningstid starter, eller lidt efter. Holdlederne/trænerne bedes planlægge så der er så lidt ovarlap træningerne imellem som muligt. 

 

Her finder du os [Vis kort]

Hørsholm Badminton Klub
Stadion Allé 7D
2960 Rungsted Kyst