Tidligere verdensmester Thomas Laybourn (tv.) får nu selskab af ungdomslandstræner Jesper Madsen i Hørsholm Badminton Klub
Landstræner til Hørsholm Badminton Klub
Klub: Hørsholm Badminton Klub
Publiceret af: Webmaster
Dato: 19-05-2022 23:21:51
Kategori: Generelt
     
Hørsholm Badminton opruster på ungdomstrænersiden til den kommende sæson. Klubben har nemlig ansat den nuværende senior elitetræner fra Lillerød, Jesper Madsen, som ny fast træner i ungdomsafdelingen på en to-årig kontrakt.

Jesper er en kæmpe kapacitet, og vi er stolte af, at vi har kunnet tiltrække ham til klubbens bedste ungdomsspillere,” siger Shankar Ralhan, formand for Hørsholm Badminton Klub, i en pressemeddelelse.

Jesper Madsen, 51 år, er tidligere både ungdoms- og seniortræner i blandt andet Lyngby og Herlev, og han har været landstræner i Østrig og Italien igennem seks år.

Desuden er Jesper Madsen uddannet på Danmark trænerskole i Aalborg sammen med nuværende assisterende landstræner Jakob Høi og har været U19 landstræner igennem flere sæsoner.

Forlænger med Laybourn
Samtidig har Hørsholm Badminton Klubs ungdomsafdeling forlænget aftalen med den tidligere verdensmester og OL-deltager Thomas Laybourn.

Læs hele artiklen her


 

 

Her finder du os [Vis kort]

Hørsholm Badminton Klub
Stadion Allé 7D
2960 Rungsted Kyst