Nyt tilmeldingssystem - Information om træning, baneleje & brik
Klub: Hørsholm Badminton Klub
Publiceret af: Webmaster
Dato: 30-05-2022 06:30:50
Kategori: Generelt
     

Fra næste sæson vil tilmelding og betaling af kontingent for træning foregå online på vores hjemmeside.

Det vil være muligt for eksisterende medlemmer at tilmelde sig næste sæson allerede fra den 1. juni. Fra den 14. juni vil der bliveåbnet op for tilmelding af nye medlemmer. Hvis du vil være sikker på at bevare din plads på et hold, har du derfor mulighed for at gøre dette inden den 14.juni. 

Tilmelding kan ske på hjemmesiden.
OBS!! Kun betaling via Dankort.

Tilmelding foregår ved at logge på enten med email eller tlf nummer. Medlemmer fra samme bopæl ligger som udgangspunkt under den samme email og tlf nummer, og man vælger ved tilmelding, hvem der skal tilmeldes det enkelte hold. I tilfælde af at medlemmer fra samme bopæl er oprettet med forskellige email eller tlf. nummer skal disse benyttes.

Ved tilmelding af holdmodtages en bekræftelse. Nederst findes et link til ændring af medlemsoplysninger. Her skal et kodeord benyttes. Første gang fremsendes dette ved at trykke på "glemt kodeord." Husk at opdatere email og tlf-nummer ved ændring, da det er disse klubben benytter ved kontakt og fremsendelse af nyheder. Oplysninger kan også ændres her.

 

Information om træning, baneleje & brik

Ungdom

Ungdomstræningen er, som tidligere udmeldt, ændret fra næste sæson. Alle der har lyst, vil blivetilbudt mindst to træninger om ugen. Alle breddetræninger bliver udvidet, til at vare lidt længere end tidligere (1 ¼ - 1 ½ time fremover).Ungdomsafdelingen vil i den kommende tid sende en mail til alle ungdomsspillere om, hvilke hold de skal tilmelde sig næste sæson.

Senior, Motionist og Veteran

For seniortræningen tilbyder vi fortsat to kontingentsatser. En for spillere under 25 år og en for spillere fra 25 år og op. Begge kontingentsatser giver adgang til samme træninger, eneste forskel er prisen, da der ydes en rabat til spillere under 25 år.

For Motionister og Veteraner vil der fortsat være tre hold at vælge imellem. Motionist, Voksenfjer og Veteran.

Baneleje

Baneleje vil indtil viderefortsætte med at foregå ved fremsendelse af opkrævning. Baneleje forlængelser samt tilmelding for næste sæson kan ske ved henvendelse til sek@hoebk.dk. Pris fremgår af hjemmeside. Der kan bookes baner på hverdage på tidspunkter hvor der ikke er træning i hallen.

Brik

Anskaffelse af brik til hallen vil fortsat ske ved henvendelse til sek@hoebk.dk.

 

Vi glæder os til at byde Jer velkommen til en ny sæson.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen 

 

Her finder du os [Vis kort]

Hørsholm Badminton Klub
Stadion Allé 7D
2960 Rungsted Kyst