Cheftræner Henrik PK
Status 10 dage inden Guldkampen
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 06-04-2014 11:10:17
Kategori: Generelt
     
Status 10 dage før finalen iflg. cheftræner PK:

De fleste spillere er på vej hjem fra superserie turnering i Indien. Her viste Carsten Mogensen at han er i topform ved at vinde herredoublen med Mathias Boe. Men også Jan Ø. beviste at han er tæt på storform, han spillede en fanatisk semifinale mod verdens nr. 2 Chen Long, men måtte desværre se sig besejret i tredje sæt med 21-19. Houmann kom også fint igennem turneringen og blev slået ud af et seedet par med 18 i tredje sæt. Conrad og Kolding viste også storform.

Imens superserie turneringen i Indien er blevet afviklet har Lennartsson, Skelbæk, Lind og Mette V. trænet rigtig godt i klubben.
Der vil nu de sidste 8 dage op til finalen blive trænet samlet i klubben - også på tirsdag den 15/4, hvor spillere og trænere mødes tidligt på et hotel, som de plejer op til de store kampe, for at forberede sig 100 % til opgaven.

Kan Skovserne ramme 100% niveau vil de også kunne vinde guldet i årets finale. Men det kræver, at de vinder alle 4 kampe hvor de er små favoritter, og det er desværre ikke altid man lige vinder alle sine "favorit kampe". Men chancen skal spilles, og da alle spillere har meldt sig klar lever Skovserne i håbet.
Men de sidste procenter kan være tilskuerne der skal levere dem, så køb din billet på kontoret i SIF og kom og støt. Vi har brug for jer alle!!!


 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk