SIF Lejren 2010
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Patrick Rørth
Dato: 01-10-2010 13:43:23
Kategori: Generelt
     
Fredag aften: Fredag aften kl. 19.00 skulle vi op i glassalen. Der blev pakket ud, sat senge op og gjort klar. Folk hilste på hinanden og var glade for at se sine venner.

Da vi havde gjort det hele klar skulle vi mødes nede i hallen. Trænerteamet bestående af Lars, Peter, PK og Nathalia bød velkommen. Peter fortalte om nogle forskellige traditioner, regler og ting der skulle ske.

Så blev vores hold kaldt ud. Altså vores grandprix hold. Vi satte os i holdene og der blev lavet holdnavn, kampråb og maskotter. Det blev super godt. Så skulle vi spille rundt om rækken i de hold vi var blevet delt ind i. Det var sjovt. Der blev vist vinder indstilling, holdånd og masser af godt humør. Efter spillet var der frugt. Så skulle der spilles battle i tennishallen, kastes med badminton bolde og laves samarbejdsøvelser. Alle klarede det flot.

Bedst som vi var faldet i søvn blev vi vækket af Peter. Vi skulle på natteløb. Der var en masse sjove poster og opgaver fx en hvor vi skulle tegne Peter som et dyr. Haha. På hver post var der et bogstav. Når man så havde været på alle poster skulle man danne et ord ud af alle de bogstaver man havde fundet. Ordet var: fællesskab.
Endelig kunne vi få lov til at falde i søvn ved 3 tiden.

Lørdag: Vi blev vækket kl.7:30 og skulle spise morgenmad kl.8. Det var bare om at få spist en masse så man havde nok energi til dagen. Efter morgenmaden skulle alle de store ned til Bellevue og bygge tømmerflåder og bygge Lego, imens de mindre skulle have badmintontræning.

Lidt senere på dagen byttede vi så, de lidt mindre skulle ned og lave tømmerflåder og bygge Lego og de store havde badmintontræning.

Både de store og de lidt mindre skulle lave benarbejde. Derefter havde vi frokostpause hvor vi fik kyllingesandwich.
Bagefter havde vi en pause som de fleste brugte på at lave underholdning. Efter frokost var der mere badmintontræning. Kl. var omkring 6 da vi var færdige og kl.7 skulle vi spise aftensmad. Alle brugte den times pause på at gå i bad og tage almindeligt tøj på.
Til aftensmad fik vi spagetti med kødsovs.

Lidt senere på aftenen gik U15 på Bakken sammen med Peter. Det var super hyggeligt og sjovt! Imens derhjemme var der bingo og forskellige sjove spil og lege! U15’erne kom hjem ved 12 tiden og vi faldt nok først i søvn ved 1 tiden! En sjov dag på siflejren.

Søndag: Søndag morgen blev vi vækket kl.7.30. Derefter spiste vi morgenmad i restauranten. Peter fortalte hvad der skulle ske, og hvad pointstillingen var i grandprixet.

Da videokameraet gik i stykker lørdag var det kun hold 1 der havde nået at optage deres underholdningsshow. Så alle de andre hold skulle så gøre det søndag morgen. Imens showene blev optaget kunne man pakke nogle af sine ting. Så skulle vi ned i hallen.

Der blev spillet doubler og singler med forskellige regler. Så gjaldt det selvfølgelig om at få point til sit hold. Efter kampene skulle der ryddes op. Hvert hold fik en opgave og det gik fremragende. Der blev fejet, vasket gulv og ryddet op.

Så skulle vi pakke de sidste ting og tage dem med ned i hallen. Men selvfølgelig var der booket Zumba i glassalen hvor vi sov, så der var der lige en lille ”forhindring”.

Men vi fik resten af tingene pakket og bragt ned i badmintonhallen. Alt var klaret og forældrene begyndte at komme, så vi gik op i restauranten. Peter forklarede om lejren.

Vinderen af underholdningsshowet blev kåret og det var: Frederikke, Frederikke L, Lucas, Sofie K, Anders W, Shoun og Claudia.

Spændingen steg og Peter skulle kåre vinderen af hele grandprixet. Der var stilhed. Vinderne af hele grandprixet blev: Joel, Fillipa, Marco, Otto, Camilla, Kasper og Anna.

Stort TILLYKKE!!!.

Derefter blev ordet givet til USU. Der blev vist billeder fra hele lejren. Det har været en fed lejr og vi glæder os til næste år.

Tak for i år!!


 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk