SIF sæsondebuterer mod ungt Team Århus-hold!
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Patrick Rørth
Dato: 01-10-2010 00:31:54
Kategori: Generelt
     
Mandag d. 6/9 kl. 19.00 starter SIF sæsonens badmintonliga med et opgør mod Team Århus.

Et spændende men også ungt og uerfarent hold venter et ældre og meget erfarent SIF-mandskab. Team Århus har aktuelt 5 landsholdspillere i truppen med single-kometen Jan Ø. Jørgensen i spidsen og bl.a. den for SIF sæsondebuterende Mads Koldings nye doublemakker, Kasper Henriksen.

Lena Frier Kristiansen, europamester i damedouble fra 2008 må desværre melde afbud, hvilket svækker Team Århus en smule.

Vi har debut til Mads Kolding i herredouble, der sammen med Morten Spurr formentlig kommer ud i den mest lige kamp i matchen mod Kasper Henriksen og Anders Rasmussen, der tidligere har præsteret at slå Jonas Rasmussen og Thomas Laybourn. Den anden debutant, Pernille Harder, tidligere sølv- og bronzevinder ved EM i damedouble med Mette Shjoldager får også en lige kamp mod Line Kruse og Mie Schytt. Men mon ikke de to mødre er for rutinerede for de unge århusianere. I damesingle er Mette Viscovich næsten dobbelt så gammel som sin modstander Maria Herskind, og det bliver spændende at se, om Mette endnu en sæson kan holde de unge fremadstormende piger bag sig. Jeg tror det.

I mix-double er Julie Houmann og Jonas Glyager en af rundens største favoritter mod et ungt par på 17 og 18 år.

Christian Lind skal op imod Jan Ø. Jørgensen, der på sine gode dage slår de bedste i verden, men altså også taber til spillere på Christians niveau. Christian har slået Jan før, og med den rigtige taktik og en god dag, skal Jan spille godt for at slå Skovshoveds 1. herresingle.

Undertegnede får fornøjelsen af en af de unge heresingle-talenter i Danmark, Morten Brødbæk, og på min gamle hjemmebane i Århus skal han nok få noget at se til.

Det bliver spændende at se, hvor langt vi er nået i forberedelserne. En ting er sikkert, at de gamle cirkusheste lugter savsmuld og det betyder, at der helt sikkert vil være nogle unge spillere, der bliver overrasket over ”den gamle dames” (læs: SIF) niveau.

På vegne af træner 1+2


 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk