Spillerreferat 6/9 mod Århus
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Patrick Rørth
Dato: 01-10-2010 15:13:23
Kategori: Generelt
     
Så skulle vi endelig i gang med 1 holdkamp i badmintonligaen. Vi var spændte, mht. vores niveau. Vi havde 2 debutanter Mads Kolding og Pernille Harder.

En skadet spiller Mette K, som blev erstattet af Mette V (Besse).

11.45 startede turen fra SIF med det ”røde lyn”, en Transporter som var blevet lejet. Derefter blev spillerne hentet forskellige steder, ren luksus. Vi skulle have haft Mads Kolding med ved færgen, men tiden blev knap, så vi kørte ombord. Mads kom løbende i ”bane 18” med tasken på ryggen, god start for den nye debutant.

Vi ankom til Århus, hvor vi tog på Casablanca (PK´s feststed i Århus) for at få en gang pasta, så depoterne var fyldt op og en snak om dagens modstander. Tror vi alle var enige om at vi kunne få en 4-2 sejr, hvis alle spillede op til deres bedste eller i hvert fald 3-3. Derefter kørte vi i hal, fik vores nye spilletøj og klædte om.

Vi havde fået god opbakning fra 7-8 siffer som havde taget den lange vej (tak for det). Vi startede med 1 og 2 hs, hvor vi håbede på en 1-1 stilling. Som ventet fik Christian Lind det svært i 1 hs mod Jan Ø Jørgensen. Han var meget tæt på at få 1 sæt 24-22, hvorefter gassen gik lidt af ballonen, men rigtig godt 1 sæt.

I 2 hs skulle kalle op imod en ung knægt, hvor rutinen nok skulle sejre. Desværre havde kalle ikke en af sine bedste dage, så 2 hs tabte også. 2-0 til Århus. 2 runde skulle 1 mix med gly/hou, samt ds med besse se om de kunne rette op på stillingen. 1 mix vandt sikkert og hurtigt, hvilket besse også gjorde (godt gået alle 3). Derefter var stillingen 2-2 inden dd og hd.

DD fulgte godt med i 1 sæt, mens 2 sæt nok viste styrkeforskellen på de unge forbundsspiller og tidligere forbundsspiller. Så skulle vi have hd, hvilket også så rigtig godt ud, da Sif vandt 1 sæt, vi tabte dog let 2, så det skulle afgøres i 3 sæt. Desværre kunne vi ikke stå distancen og tabte med 21-18 i 3 sæt. ØV ØV

4-2 til Århus. Ikke tilfredsstillende, men vi skal nok komme igen. Nu tager vi til Vendsyssel på Torsdag og selv om vi ikke er favoritter, tror jeg på at vi nok skal lave et godt resultat.


 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk