SIF - Værløse referat
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 06-10-2010 00:35:08
Kategori: Generelt
     
Det startede så godt...

Der var nok flere tilskuere der havde lugtet en overraskende sejr til Skovserne tirsdag aften efter de første to kampe var afsluttet. Men som det gamle ordsprog siger: ”Intet er ovre før den fede dame har sunget”. Og denne aften hed ”den fede dame ” Kasper Ipsen fra Værløse!

Skovshoved startede over alt forventning med at vinde de to første kampe i mix- og herredouble. Især herredoublen med Morten Spurr og Peter Hasbak var en positiv overraskelse. Hasbak, der ikke har haft samme muligheder i forberedelsesfasen som resten af holdet, viste sin rutine og sammen med en fantastisk spillende Spurr, viste de begge at PK måske ikke behøver at frygte tabet af Jonas Glyager (Sprunget korsbånd) som først antaget! Uden tvivl aftens bedste oplevelse…

Ligeledes blev det til en glimrende debut på hjemmebanen ”hulen” for Mads Pieler Kolding, der sammen med Julie Houmann sikrede det andet point til Skovshoved, så man efter en 35 minutter og to kampe var foran 2-0.

I holddystens tredje kamp fik Skovshoved besøg af verdens fjerde bedste damesingle, Tine Baun!

Som omtalt i optakten var SIFs førstesingle Mette Viscovich en kæmpe ”underdog”! Skovserpigen startede som lyn og torden, måske velvidende om at hun havde alt at vinde, hvilket hun da også gjorde 21-18 på heroisk fight, hvor Tine var tydeligt frustreret over Mettes evner til at skrabe alt over nettet. Hvis hallen ikke var varmet op før så blev den det efter første sæt. Der var i hvert fald flere tilskuere i salen der måtte tage jakker og trøjer af. Lad det være sagt med det samme, at træerne kun MEGET sjældent vokser ind i himlen. Det gjorde de selvfølgelig heller ikke i denne kamp! Tine Baun satte tempo i andet og tredje sæt, hvor hun momentvis viste hvorfor hun er i verdenstoppen, og sikrede sig det første point til Værløse!

Kaldau havde noget at bevise i sin herresingle. Han havde kun vundet én kamp ud af otte forsøg i 2010, og i aftenens anden herresingle var han på forhånd lille favorit til at vinde. Det var tydeligt at skovseren ville vise sit værd denne aften. Selv om han periodevis havde en smule vanskeligheder, var han helt anderledes opsat end tidligere kampe og fightede en flot sejr hjem til stor tilfredshed for sig selv, tilskuere og alle omkring holdet.

Foran 3-1 var håbet om en noget overraskende sejr pludselig blevet lyserødt blandt alle skovsere i hallen. To kampe var tilbage og da damedoublen vandt deres første sæt synkront med Kaldaus afsluttende sejr i tredje sæt var der da også flere skovsere der, i skribentens øre, viskede om 5-1 i vores favør! Folk blev desværre hurtigt klogere.

I andet sæt af damedoublen startede Pernille Harder og Mette Schioldager lige så godt som de afsluttede første sæt og med en føring på 10-5 i andet, skulle man tro at de tre point var i hus! Desværre gik pusten lidt ud af ballonen og med 19-21 i andet sæt og et klart nederlag i tredje sæt på 9-21 var Vanløse pludselig tilbage i kampen med 2-3!

Så lå presset på Christian Lind i førstesingle, hvor modstanderen Kasper Ipsen forventeligt ville være en ligebyrdig modstander. Dog med en lille favoritværdighed til Lind. Desværre blev det aldrig helt ligebyrdigt og med to sæt kom Værløse på 3-3.

I ”Golden set” endte lodtrækningen således, at Lind og Ipsen endnu en gang stod overfor hinanden. Lind havde muligheden for revanche fra den første match. Men desværre kom ”det gyldne sæt” til at ligne den tidligere forestilling og Lind måtte endnu en gang se sig slået mod en meget mere aggressiv modstander! Hvis man havde spurgt Skovshoveds træner, Henrik PK Rohde, før kampen om et tilfredsstillende resultat, ville han svare ”ét point”. Dog var der en smule ærgrelse at spore hos træneren efter kampen. Nok især grundet den udvikling kampen tog i løbet af tirsdag aften i Skovshoved IF.
  

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk