Ikast-SIF 1-5, kampreferat
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 12-10-2010 22:30:35
Kategori: Generelt
     

Alle gode gange tre!

Skovshoved kom, så og sejrede overbevisende i mandagens fjerde runde mod Ikast! Med fire point på kontoen har SIF nu spillet sig væk fra Ligaens to nedrykningspladser.

Det var nogle meget glade skovsere der sent mandag aften tjekkede ud af Ikast/Brande-hallen efter en meget fortjent debutsejr i Badmintonligaen på hele 1-5. Det var samtidig tredje gang i træk at Skovshoved tager fra Ikast med alle tre point!

De to hold startede med at dele pointene i Damedoublen samt Damesinglen. Skovshoveds Damesingle, Mette Viscovich, skulle følge op på sin flotte præstation mod Tine Baun sidste tirsdag, ved at udfordre Ikasts Kristina Ludikova. Det blev dog aldrig rigtig spændende hvor Ludikova satte en tyk streg under sin fortsatte titel som ubesejret i årets liga.

Lige så sikker en sejr Damesinglen var for Ikast, lige så sikker var damedoublen det for Skovshoved. Her viste parret Harder/Schjoldager at de i høj grad har fundet hinanden på banen, og at rutine aldrig fornægter sig. Ikasts Søndergaard/McKee fik "nallerne i maskinen" i en kamp hvor skovserpigerne aldrig rigtig så sig tilbage!

De to herresingler blev meget afgørende for det endelige udfald mandag aften. På forhånd var det to meget åbne opgør hvor Ikast havde en smule favoritværdigheden baseret ud fra de seneste holdkampe. Skovshoveds Niels Christian Kaldau og Christian Lind Thomsens havde i kampen mod Værløse vist en vis grad af ustabilitet, og da især Kaldaus modstander, Jeppe Lund, tidligere har givet ham problemer så det svært ud for SIF. Men på denne mandag aften viste begge skovserdrenge, at de næsten har fundet melodien, og især Kaldau har løftet sit bundniveau over de sidste to kampe. Uden at afgive et sæt gjorde drengene deres pligt og skaffede Skovshoved en føring på 1-3.

Så var det op til Mixdoublen og Herredoublen at gøre arbejdet færdigt. Skovshoved træner, Henrik PK Rohde, havde udtalt på forhånd at han anså Skovshoved som favoritter i samtlige doubler, hvilket skulle vise sig at holde stik. Mixdoublen med Skovshoveds Mads Pieler Kolding og Julie Houmann var ret store favoritter i deres kamp mod Henrik K. Hansen og Gitte Haxen. Dette blev samtidig dysten der skaffede Skovshoved det vigtige fjerde point i holdkampen og alle tre point på kontoen. I to sæt, hvor skovserne aldrig spillede sig helt ud, afgjorde Julie og Mads affæren i Ikast og gjorde Herredoublen til en kamp om målscorer!

Morten Spurr Madsen og Peter Hasbak vandt deres Herredouble sidste tirsdag ganske overraskende mod Værløses drenge. Denne mandag aften skulle skovserdrengene så bevise at de også kunne vinde med prædikatet som favoritter. Om det var den lange bustur eller lidt nerver er svært at sige. Men det blev en lidt vaklende start for de to, som måtte afgive første sæt til det velspillende par, Ashley Moss og det unge 18-årige talent Kim Astrup Sørensen.

Det var dog lidt en enlig svale fra Ikast, idet anden og tredje sæt gik til Skovshoved. Her øgede Hasbak og Spurr tempoet, hvilket de manglede i det første sæt samtidig med at de unge drenge fra Ikast havde svært ved at abstrahere fra det psykologiske spil der foregår på tværs af nettet.

Skovshoved vandt ganske sikkert mod Ikast på en aften, hvor næsten alle spillere viste deres forventede kvaliteter og ingen rigtig faldt igennem. Dette er et godt tegn for holdet hen imod de næste og svære kampe i Badmintonligaen.

Næste kamp er tirsdag den 9/11 2010 kl. 19:00 hjemme mod Lillerød.

Een gang Skovser – Altid Skovser

Simon Melbye

Presseansvarlig – Skovshoved IF Badminton

Tlf.nr.: +45 42 25 60 10

Email: simonmelbye@hotmail.com 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk