Team Skælskør/Slagelse - SIF: 5-1-
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 18-11-2010 15:48:52
Kategori: Generelt
     
Tirsdag aften spillede Skovshoved kamp i Badmintonligaen mod Team Skælskør Slagelse i et opgør, hvor SIF på ingen måde kunne forvente pointhøst! Alle fremmødte tilskuere i Skælskør-hallen kunne da også efter seks kampe konstatere, at skovserne aldrig var rigtig tæt på. 5-1 blev slutresultat i en noget ensrettet dyst!

Af alle steder i Danmark skal man til Skælskør Badminton Center, hvis man skal finde landets, nok, bedste herrekæde på et badminton hold. Med Peter Gade og Hans-Kristian Vittinghus i herresinglerne og Mathias Boe/Carsten Mogensen i doublen er det ikke mange hold der tager tre point fra den lille by ved Agersø Sund. Dette gjaldt da også for Skovshoved, hvor Christian Lind, Daniel Damgaard og Morten Spurr/Niels Christian Kaldau fik, mere eller mindre, ørene i maskinen.

Lind var forventeligt uden chancer mod Gade, der trods nederlag i sidste runde af turneringen, var kæmpefavorit tirsdag aften. Hvis man før kampen havde håbet på et mirakel blev dette ikke realiseret denne aften. Lind fulgte ganske godt med i første sæt til stillingen 9-9. Herefter kiggede Peter Gade sig ikke tilbage og vandt stensikkert 21-15/21-12.

Hvis hr. Gade var storfavorit så er det svært at beskrive forskellen i herredoublen. Vestsjællændernes to herre er intet mindre end verdens bedste i denne disciplin, hvilket de da også viste i kampen mod Skovshoveds Spurr og Kaldau. Med en overbevisende sikker sejr på 21-11/21-12 tog det da heller ikke lang tid for Boe og Mogensen, at sætte en fed streg under deres dominans.

Skovshoveds Daniel Damgaard viste sig derimod fra sin bedste side. Skovseren havde inden tirsdagens 2. herresingle endnu ikke optrådt i ligaen for SIF, men havde fået chancen efter en omrokering, grundet Peter Hasbaks fravær. Daniel mødte Team Skælskør/Slagelses H.K. Vittinghus i en kamp, hvor Damgaard ikke havde de bedste chancer på papiret! Dog viste han i store perioder af kampen at han, stadig, er yderst velspillende og absolut en kandidat til denne plads i fremtiden. Efter en sejr i første sæt (20-22) var det dog tydeligt at skovseren ikke havde samme luft som sin yngre modstander! Daniel måtte ærgerligt se 2. og 3. sæt gå til modstanderen i en meget velspillet kamp! Men der var ikke en finger at sætte på hans jernvilje!

Damesinglen med Skovshoveds ”La Vecchia Signora”, Mette Viscovich, var også undertippet i sin kamp mod Judith Meulendijks. Mette fik aldrig sat et præg på kampen eller fundet en rytme, hvilket hun da også frustreret kunne konstatere efter et opgør der sluttede i to sikre sæt til sin hollandske modstander.

SIF havde kun en gang tidligere tabt mixdoublen i efterårets liga. Det var mod Vendsyssel, hvor Skovshoveds ubesejrede par Julie Houmann og Mads Pieler Kolding var adskilt til lejligheden. I tirsdag aftens kamp var der igen byttet om på opstillingen, hvilket ikke betød så meget i det store regnskab, men alligevel beviste, at det altid er svært med nye makkere. Mixdoublen tabte i tre underholdende sæt, hvor skovserne skulle finde hinanden i første sæt, vandt herefter et tæt andet sæt og tabte tredje og sidste sæt grundet en del ærgerlige personlige fejl!

I aftenens eneste skovser-sejr vandt damedoublen, som forventet, kampen mod Vestsjællands Helle Nielsen og Mette Poulsen. Julie Houmann var, som førnævnt, flyttet til Damedoublen med Pernille Harder som makker. Igen viste første sæt at det ikke altid er helt smertefrit at ændre på holdopstillingen, eftersom skovserne tabte første sæt. I denne kamp skulle det dog vise sig at pigerne havde kræfterne til at gøre tingene færdige, hvilket gav udslag på resultattavlen med en sejr på 21-14/16-21/17-21.

 

Med to store nederlag på stribe (5-1 i begge kampe) er det Skovshoveds tur til at vise deres værd når Odense gæster SIF den 25/11-2010 kl. 19:00. Vi kan kun håbe på at så mange skovsere indtager ”hulen” denne aften, for at støtte holdet i den bedste række! Skovshoved er på forhånd en lille favorit og en sejr i denne kamp er ALTAFGØRENDE for slutstillingen!

Simon Melbye

Skovshoved-Badminton

Presseansvarlig

+45 4225 6010

 

Foto: Daniel Damgaard i 2. HS, fotograf: Mathias Elvers





 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk