SIF2 - Frederiksberg: 13-0
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 22-11-2010 17:35:26
Kategori: Generelt
     

13-0... Længere er den ikke!
Ja, så kort kan det siges. Og så kort skal det gøres. Kampen mod Frederiksberg
var på papiret en af dem, vi sku´ vinde stort. Og som sagt, så gjort.

De kom. De gik. Og de tabte. Efter to timer og 16 minutter kunne Frederiksberg godt pakke sammen igen: Det eneste, de kunne ta´ med sig hjem var deres noget forkølede FBK-banner og de i alt 3 sæt, som de havde fortjent...
Men inden da, var det en sammenbidt PK, der gjorde SIF´s 2. hold klar til kamp. Frygten for at spillerne ville undervurdere FBK og tabe mulighederne på gulvet, lurede bag facaden, og det var tydeligt at se - i hvert fald på PK - at selvom det var top og bund der mødtes, var det alvorligt!!!

Første runde var overbevisende. På nær et mistet sæt i 1. mix med Sara og Jeppe, blev der gjort rent bord i både K´s og Strøms damesingle - og i 2. mix med Sophie og David.

Så var det drengenes tur - og heller ikke her, var der nogen tvivl om, hvem der var ovenpå. Daniel, Kany, Gert og Ratzer var hurtigere, skarpere og ikke mindst yngre end FBK´erne på den anden side af nettet:-) Og særligt Gert viste sig fra en af sine stærkeste sider og gav kun slip på 4 point i andet sæt.

Damedoublerne gik som forventet til SIF uden at udløse den store spænding. Som Mertz så klart udtrykte det, ville DD først blive interessant, den dag man skar det ned til et sæt:)

Tilbage var der 3 x HD, som måske nok var de kampe, der bød på mest drama på Krøyersvej... Jeppe og Ratzer skulle i 2 HD bruge det første sæt på at komme i omdrejninger og hev derefter sikkert de to sidste sæt hjem. Også i 3. HD blev der åbnet lidt for posen, førend den blev snøret til igen: Her måtte Gert og Kany kæmpe for, at det ikke blev dem, der til slut kom på tavlen med et enkelt nederlag. Med 19-21, 21-19, 21-19 kunne Blåt Hold ånde lettet op og nyde en julebryg - og en stor og sjælden 13-0 sejr.

Stilen er lagt - og vi kan lugte 2. division.

Ref. og foto: Pernille Strøm     

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk