Skovshoved forstærkes med Jan Ø. og Simon M.
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 01-02-2011 17:43:50
Kategori: Generelt
     
Velkommen til Jan Ø. Jørgensen og Simon Mollyhus.
På et pressemøde tirsdag eftermiddag den 1. februar kunne klubbens 1. holds træner, Henrik PK Rohde, med stolthed og glæde præsentere klubbens to nye spillere fra næste sæson:

Jan Ø. Jørgensen, 23 år, er for øjeblikket Danmarks næstbedste singlespiller - kun overgået af Peter Gade. Jan spiller i dag for Team Århus og har haft et meget svingende år 2010, idet flere skader har givet ufrivillige pauser. Alligevel er der også blevet leveret store resultater internationalt, og han rangerer nu som nr. 10 på verdensranglisten. Jan ser frem til at kunne komme til at deltage tættere i klublivet i Skovshoved, hvor han af praktiske grunde har trænet flere gange gennem mange år.

Simon Mollyhus, 27 år, vender tilbage til Skovshoved - én gang skovser altid skovser - efter en 2-3 år i henholdsvis Værløse og Vendsyssel. Også for Simon har 2010 været turbulent. Han spillede sig sammen med Rasmus Bonde til semifinalen i Danmarksmesterskabet og vandt i foråret guld med landsholdet til Europamesterskabet, og stoppede så i sommers med at spille på landsholdet. Nu glæder han sig til at vende tilbage til klublivet i SIF og igen få mulighed for at kunne udøve den nødvendige hyppige træning der skal til for at kunne blive ordentlig kampklar. 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk