SIF-Vendsyssel blev 2-4. Glyager tilbage på 1. holdet
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 13-02-2011 09:30:45
Kategori: Generelt
     

Efter torsdag aftens tætte sejr over Gentofte Badmintonklub i første runde af slutspillet, skulle skovserholdet allerede forsvare klubbens farver igen søndag mod nordjyderne fra Vendsyssel.

Før sæsonstart var der ikke mange der ville have gættet på at skovserne skulle være seriøse bejlere til en kvartfinaleplads i årets badmintonliga. Men efter sejren i torsdagens lokalopgør var det ikke desto mindre en realitet, at SIF med en sejr over Vendsyssel søndag ville være klar til den eftertragtede plads blandt de otte bedste hold i Danmark.

Normalt ville en så vigtig holdkamp tiltrække mange af de lokale skovsere. Men da Dansk Badminton Forbund havde placeret denne anden runde af slutspillet på den første søndag i vinterferien var det desværre en meget menneskefattig hal der mødte spillerne!

Men nok om de mulige undskyldninger for holdkampens forløb. For søndagen blev ikke den lykkelige begivenhed de fremmødte skovsere kunnet have håbet på. Desværre var der flere spillere der ikke toppede på dagen, og på dette niveau, så sent i turneringen, bliver modstanderne for stærke, hvis ikke man er hundrede procent klar. Vendsyssel satte sig på det meste af affæren, til trods for, at de havde en af deres bedste spillere ude på dagen. Thomas Layborn sidder ude på ubestemt tid med en knæskade! Skovshoved lyste desværre kun sjældent op. Men det er værd at nævne SIFs damedouble, Mette Viscovich og Julie Ryttov, samt mixdoublen, Julie Houmann og Jonas Glyager, som alle vandt deres kampe med flere lyspunkter. Især Jonas Glyager var en positiv oplevelse. Jonas var tilbage på holdet efter et langt skadesforløb og det svært prøvede knæ så gudskelov ikke ud til at genere ham på nogen måder.

Skovshoved kan nu kun drømme om en kæmpe overraskelse, hvis de skal avancere videre i årets turnering. De skal først og fremmest slå storfavoritterne fra Lillerød og samtidig skal Vendsyssel tabe til Gentofte som ikke har noget som helst at spille for. Næste, og sidste, runde før kvartfinalerne er søndag den 27. februar kl. 12:00. Dette bliver højst sansynligt SIFs sidste holdkamp i denne sæson!

En ting er dog sikkert. Hverken Skovshoveds træner, Henrik PK Rohde, eller hans hold ligger sig ned på forhånd og der er før indtruffet større mirakler. Så hvem ved?

Simon Melbye

Presseansvarlig – Skovshoved Badminton

Se dagens resultater og stilling for Mellemspillet her.


 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk