Skovsere tog EM-medaljer
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 10-05-2011 23:18:39
Kategori: Generelt
     

SIF Badminton havde i weekenden tre spillere repræsenteret til U17 EM i Frankrig. Iført den danske landsholdtrøje lykkedes det alle tre at skaffe medaljer og pokaler med hjem til Krøyersvej.

Det var tre pavestolte teenagere der kom ud fra bagageområdet i Kastrup Lufthavn sent søndag eftermiddag. Alle bærende på hver deres meget store pokaler.

Samtidig var det tydeligt at de var meget trætte efter fem spændende dage i det nordfranske, hvor alle tre skovsere repræsenterede Danmark for første gang ved U17 EM individuelt og for hold.

 

Danmark vandt nationsturneringen for hold, hvilket også var ventet hvis man på forhånd havde forespurgt eksperterne. I Europa er Danmark langt foran sine nærmeste forfølgere og af samme årsag var de danske spillere også anset som favoritter i den individuelle turnering.

Danmark havde udtaget ti spillere, hvoraf tre kom fra Skovshoved IF! De tre skovsere havde på forhånd intet forventningspres på sig eftersom de er de yngste spillere udtaget i denne U17-årgang, og det var derfor heller ikke forventeligt at de skulle skabe nogle store resultater. Men de ville det anderledes!

 

Natalia Koch Rohde stillede op i Damesinglen og vandt Bronze. Joshua Eipe spillede sig i Herresingle finalen og vandt sølv og David Daugaard fik Bronze med sin makker i Herredoublen!

 

Det bliver meget spændende at følge de tre spillere i den nærmeste fremtid og se hvad det ellers kan blive til for de unge stortalenter. Skovshoved Idrætsforening er i hvert fald stolte over deres resultater, hvilket Badmintonformand, Steffen Moe, også udtrykker med sin kommentar. ”At hele tre unge skovsere har repræsenteret klubben i de danske farver er særdeles uvant og så tilmed vundet medaljer. Det er en kæmpe cadeau til SIFs trænere i klubben og hele det elitemiljø der er bygget op omkring talenterne”.

 

I 2012 spilles der VM for U17 og der kan man håbe på at SIF igen er repræsenteret med unge talenter.

 

 

/Simon Melbye 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk