På det jævne....
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 24-09-2011 23:43:37
Kategori: Generelt
     

Skovshoveds flagskib i badminton fik overstået deres første to ligakampe primo september, hvor det blev til to point efter et nederlag og en sejr i golden sæt. Set over de to holdkampe kan det konstateres at holdet stadig har svært ved at vinde de tætte kampe uanfægtet favoritrollen.

 

Ret skal være ret. I første kamp mod Greve måtte SIF stille til start uden deres to stærke herresingler Jan Ø Jørgensen og Christian Lind. Det gav i stedet chancen til Daniel Damgaard og Morten Spurr, der dog var meget undertippede hvilket de også fik at mærke ganske hurtigt. Samtidig underpræsterede vores stærke mixdouble og så startede skovserne turneringen med tenniscifre på 0-6 mod guldfavoritterne fra Greve i en ret pinlig TV-kamp, hvor SIF fik udstillet hvorfor de ikke er seedet helt i top.

 

I anden runde skulle holdet til Lillerød for at sikre sig deres første sejr i ligaen. Dette lykkedes, delvist, idet man fik skrabet en Golden Sæt sejr med sig og dermed de første to point til Krøyersvej.

Her var Jan Ø og Lind tilbage og viste deres klasse og samtidig viste Julie og Mads i mixdoublen lidt af deres gode form fra sidste sæson. Det var i damedoublen der var spænding om et evt. fjerde point. Men desværre trak SIF det korteste strå, man fristes til at sige, endnu en gang og kunne ikke holde dampen oppe. Schjoldager og Harder viste dog til tider deres fordums klasse og der kan ikke sættes en finger på deres præstation. Men hvor ville det dog have varmet med en tre-points sejr!

 

Før sæsonstart var undertegnet håbefuld over for denne sæson og havde set os stå i finalekampen i KB-hallen. Især på baggrund af nytilførslerne Jan Ø og Simon Mollyhus.

Jeg er stadig fortrøstningsfuld over for slutspilspladserne. Men desværre har vores herredouble, indtil videre, ikke vist den styrke man kunne have håbet på. Og er ligeledes lidt nervøs for at denne double vil underpræstere og, måske, tabe vigtige point. Formen er der bare ikke på nuværende tidspunkt! Hertil skal siges at I badminton kommer formen i træningen og ikke i kamp, så det kræver flere timer i løbet af ugen, hvis herrerne skal vinde det vigtige fjerde point!

 

Men alt er ikke så skidt endda. Jeg er rørt til tårer over en hvis Mette Viscovich! Hun viser igen og igen og igen, hvilken jernlady hun er. Hun vil være undertippet mod de fleste af hendes modstandere. Men jeg garantere jer for at hun vil levere overraskende point til skovserne, hvis hun fortsætter sin opadgående KAMPform. Hun er der i hvert fald altid på træningsbanen! Mette burde være et forbillede for alle de unge spillere i SIF når det omhandler vilje og tro.

 

Skovshoved spiller deres næste kamp tirsdag den 4. oktober mod Team Skælskør Slagelse der kommer til Krøyersvej som favoritter. Holdet har brug for jeres støtte så kom ned og giv stjernerne en hjælpende hånd i den NYE TENNISHAL. Hertil skal siges at kampen transmitteres live på TV2 Sport!

 

 

Een gang Skovser, Altid Skovser

 

/Simon Melbye 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk