Gentofte - Skovshoved den 6. okt.
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Simon Melbye
Dato: 05-10-2011 23:38:48
Kategori: Generelt
     

Skovshoved spillede holdkamp tirsdag aften i den nye tennishal. Trods fantastiske rammer og med live transmission på TV2 Sport lykkedes det ikke skovserne at sikre sig point!

Hertil var Team Skælskør-Slagelse bare for stærke på dagen! Trods udmærket fight i flere af de enkelte opgør var det kun Christian Lind i 2. herresingle der kunne skaffe point til SIF. Derfor måtte hjemmeholdet acceptere et 1-5 nederlag, hvilket placerer SIF i bunden af Badmintonligaen. En placering skovserne absolut ikke regnede med før første runde!

 

Torsdag aften går det dog løs igen. I lokalopgøret mod Gentofte er det Skovshoved der indtager favoritværdigheden og de bør derfor hjemtage alle tre point. Dette især set i lyset af målsætningen om en top 4-position!

Til forskel fra tirsdag aften er det en fornøjelse at se Mette K. Pedersen tilbage på banen i damesinglen. Mette har i en lang periode haft svært ved slippe af med smerter i knæet. Men hun skulle være i fuld vigør igen, hvilket er et stort plus for skovserne. Mettes comeback er ensbetydende med at hendes navnesøster Mette Viscovich spiller damedouble i stedet og derfor står Pernille Harder over i denne runde!

 

SIF er pressede! Med to point i tre kampe SKAL der en sejr til for at hænge med i toppen! Holdet har derfor brug for hele SIFs støtte når kampen skydes i gang kl. 19:00 i GBK Hallen ved Gentofte Stadion.

 

Rigtig god kamp! 

Af: SimonMelbye

Een gang Skovser – Altid Skovser 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk