Nyhedsbrev - oktober
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Simon Melbye
Dato: 14-10-2011 23:35:55
Kategori: Generelt
     

- Når Skovshoved IFs førstehold i badminton drager til Århus for at udfordre oprykkerne fra Aarhus AB, skal de endnu en gang forberede dem på at præstere foran rullende kameraer.

Kampen bliver vist live på TV2 Sport den 8. november kl. 19:00.

-        På onsdag den 18. oktober starter Yonex Denmark Open der helt efter traditionen afvikles i Odense Hallerne på Fyn.

Skovshoved vil her være repræsenteret af hele fire spillere idet både Mads Pieler Kolding, Christian Lind Thomsen, Julie Houmann og Jan Ø Jørgensen skal forsøge at gå hele vejen ved denne prestigefyldte turnering!

 

-        Sidst i oktober rejser der to unge stjerner til Taiwan for at dyste til U19 VM for landshold. DBF har udtaget hele to skovsere, David Daugaard og Natalia Rohde, til at iføre den danske landholdstrøje og prøve kræfter med verdens bedste i deres aldersgruppe. Især Natalia kan klappe sig selv på skulderen da hun kun er U17 spiller!

 

-        Kampudvalget var i sidste uge samlet for at forberede sig hen imod næste hjemmekamp i den nye tennishal. Efter at være blevet klogere på sidste hjemmekamp har udvalget måttet indse at der er brug for flere frivillige til diverse opgaver før, under og efter holdkampen. Så hvis DU har lyst til at hjælpe så kontakt Sanne Elvang!

 

 

Simon Melbye

Presseansvarlig

Skovshoved IF - Badminton 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk