Optakt til Aarhus AB - SIF d. 8.11.
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Simon Melbye
Dato: 07-11-2011 23:04:49
Kategori: Generelt
     

Skovshoved krydser Storebælt tirsdag aften for at spille femte runde af Badmintonligaen mod Aarhus AB.

Holdet fra Danmarks næststørste by er, en lille smule overraskende, startet som lyn og torden og har efter de første fire runder opnået maksimumpoint.

Skovshoved derimod har ikke fået den bedste indledning på årets turnering, hvor flere profiler har haft svært ved at finde den nødvendige form i de afgørende kampe. Med to golden sæt og to grimme oplevelser bør det være skovserne der er mest opsatte på at tage de tre point i Århus og derved kravle op i den rigtige halvdel af stillingen.

På papiret ser det ikke så skidt ud for Skovshoved. Århusianerne må undvære deres stærke første herresingle, Anand Pawar, der døjer med en skade og dette kan meget vel blive udslagsgivende når tirsdag aftens point skal fordeles.

Hvis man kigger lidt på opstillingen er SIFs herresingler begge favoritter grundet ovenstående skade. Ligeledes har skovserne gode chancer i både Damedoublen og ikke mindst Mixdoublen. Jan Ø Jørgensen er klar efter hans sygdomsforløb efter Danish Open og Christian Lind har i sine første kampe været meget stærkt spillende. Ligeledes er Julie Houmann og Mads Pieler Kolding store favoritter mod Aarhus ABs Mats Bue og Dorthe Krogh. Damedoublen, med Mette V og Mette S, er små favoritter i deres dyst mod Amalie Fangel og Line Kjærsfeldt. Skovser pigerne har stadig deres første sejr til gode men de har vist fremgang og mon ikke tirsdag bliver dagen, hvor de får vist deres rutine med en sejr!

Anderledes ser det ud i Damesinglen hvor Mette K Pedersen ikke har fundet den rette form og nok får det svært mod Tine Høy.

Den helt store kamp bliver nok herredoublen som papiret er meget lige. Simon Mollyhus og Jonas Glyager fik deres første sejr i sidste runde mod Gentofte og Henrik PK har i dette par fundet en konstellation der spiller kampene helt færdig.

Det bliver tæt i den store stadionhal i Århus. Men favoritrollen må SIF påtage sig trods en mindre god start på sæsonen. Holdkampen kan vel beskrives som ”gammel mod ung” og i dette opgør bliver det ”gammel” der trækker det længste stråJ

Een gang Skovser – Altid Skovser 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk