Finalen er endegyldigt AFLYST - pressemeddelelse
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 06-04-2016 19:05:52
Kategori: Generelt
     
Fælles pressemeddelelse: Badminton ligafinale definitivt aflyst.

I den seneste uge har Ligaforeningen, Team Skælskør-Slagelse, Skovshoved og Badminton Danmark i fællesskab arbejdet intenst på at få finalen i Badmintonligaen afviklet.
 
Trods stor indsats fra alle sider har parterne onsdag endeligt måtte erkende, at det ikke kan lade sig gøre.
- Det er utroligt ærgerligt, at det ikke er lykkedes. Specielt fordi der hele bordet rundt var et oprigtigt ønske om at få kampen gennemført, og fordi både klubber og forbund var åbne for den plan og de kompromiser, der gjorde det muligt at afvikle en finale, som sportsligt og arrangementsmæssigt ville leve op til de stolte traditioner for denne kamp, siger Anders Nielsen, Ligaforeningens repræsentant i forhandlingerne.

Det er parternes kommercielle aftaler, der umuliggør det fællesarrangement, som der ellers var lagt op til.
- For at kunne lave et arrangement med alle parter som fælles arrangører, skal klubber og forbund hver især kunne overholde deres kommercielle forpligtigelser. Og her har vi til slut måtte erkende, at det ikke har været muligt at finde en løsning, der kunne imødekomme alle disse forpligtigelser. Derfor kan det ikke lade sig gøre at afvikle kampen som fællesarrangement, hvilket har været hele udgangspunktet for at få finalen spillet, siger Bo Jensen, direktør i Badminton Danmark.
 
Også klubberne beklager, at kampen nu definitivt ikke bliver til noget.
- Vi har haft mindre end en uge til at forhandle rammerne for en fælles finale på plads. Det har været en kort tidsfrist. Alligevel har alle parter arbejdet seriøst og intenst på at finde en løsning. Vi var meget tæt på mål, og derfor er det ekstra ærgerligt, at vi ikke kunne få enderne til at mødes, siger Jonas Glyager, presseansvarlig i Skovshoved.
 
Formand i Team Skælskør-Slagelse, Michael Stage, supplerer.
- Det er først og fremmest ærgerligt for vores spillere, sponsorer, samarbejdspartnere, frivillige og tilskuere. Alle har arbejdet rigtig godt på at nå til en fælles løsning, og der er lagt stor energi i arbejdet. Desværre uden det ønskede resultat.
 
Alle parter er enige om, at det ikke var i den forløbne uge, at Guldkampen blev tabt, men derimod i optakten til den oprindeligt planlagte finale, hvor mange ting kunne være gjort anderledes.
 
Badminton Danmark har nu igangsat en grundig gennemgang og revision af de gældende love og regler samt evaluering af de politiske beslutningsprocesser, så gentagelser kan undgås i fremtiden.
 


 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk