Mette og Mette
SIF - Vendsyssel. Referat.
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Simon Melbye
Dato: 18-01-2012 22:09:59
Kategori: Generelt
     

Før tirsdag aftens kamp mod Vendsyssel havde SIFs bedste badmintonhold gode muligheder for at avancere en enkelt plads i Badmintonligaen, hvilket havde givet dem de meget vigtige maksimumpoint som skal bruges i mellemspillet.

Men enten ville Vendsyssel det mere eller også var skovserne endnu en gang ramt af en kollektiv offday. Holdkampen endte med at Vendsyssel kørte nordpå med to point og efterlod SIF med det ene efter en nordjysk sejr i Golden sæt over skovsernes normalt stærke mixdouble par.

Og det kunne have gået rigtig galt for SIF!

Kampen startede ganske som planlagt med at SIF tabte damesinglen, hvor Mette K Pedersen ikke havde mange chancer mod Vendsyssels Yao Jie.

Trods en hurtig føring til jyderne reducerede skovserne meget hurtigt i den, næsten altid sikre mixdouble. Julie Houmann og Mads Pieler Kolding gav ikke meget plads og tid til deres modstandere og da SIF nu var begyndt at høste blev sejren hurtigt fulgt op af endnu en af slagsen idet Jan Ø. Jørgensen gjorde rimelig kort proces i sin 1. herresingle og sikrede Skovshoveds andet point.

2-1, halvdelen af kampene spillet, og ingen synlige overraskelser. Herefter fulgte aftenens to kampe hvori der var lidt mere lige kamp om sejren. I 2. herresingle var der dækket op til en dyst om trofæet som Danmarks bedste af slagsen. Christian Lind Thomsen og Vendsyssels Peter Mikkelsen havde begge ikke tabt nogen kampe i årets turnering og udfaldet af aftenens dyst var derfor omgivet af masse usikkerheder. Dog var Christian en smule favorit men det blev meget hurtigt klart, at skovseren ikke var i de normale omdrejninger. Efter to hurtige sæt kunne Mikkelsen tage det fiktive trofæ sammen med pointet og reducere til 2-2.

Hernæst fulgte herredoublen og næstsidste match. SIF måtte denne aften undvære Simon Mollyhus der stadig er i karantæne og til aftenens kamp havde SIFs træner, Henrik PK Rohde, valgt makkerparret Jonas Glyager og Morten Spurr Madsen til at udfordre Nikolaj Overgaard og Zvonimir Durkinjak.

Skovshoveds herredouble har i løbet af de sidste otte ligakampe ikke leveret de resultater som der var forventet af den. Desværre lykkedes det heller ikke denne aften, hvor skovserne aldrig rigtig kom ind i kampen og måtte da også se sig slået efter to korte sæt.

Så var gode råd dyre! For den sidste kamp, damedoublen, var absolut ikke skovsernes stærkeste kort. Men pigerne ville det anderledes og med to meget stærke sæt kunne Mette Viscovich og hendes navnesøster Mette Schjoldager reducere til samlet 3-3 og give Skovshoved et tiltrængt kunstigt åndedræt for at sikre to point i et golden sæt.

Så er vi tilbage hvor vi startede. For skovsernes mixdouble fik endnu en chance for at sejre denne tirsdag aften og de tog den ikke. Efter et ikke særlig spændende sæt kunne nordjyderne vende næserne mod Frederikshavn med to, for dem, ligegyldige point mens SIF skal ud og præstere en del mere i mellemspillet.

Skovshoveds flagskib i badminton har desværre ikke præsteret maksimalt som hold på et eneste tidspunkt endnu, hvilket der ikke vil være plads til i de næste kampe, hvor placeringskampene begynder for det endelige medaljespil. Skovshoved drømte om medaljer fra sæsonens start og de kan kun blive indfriet hvis alle, på samme spilledag, møder op og præsterer maksimalt.

Hvis ikke, kan det hurtigt blive en meget stor skuffelse!

 

/Simon Melbye

Skovshoved IF - Badminton 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk