God sæsonstart for SIF-ungdoms elitespillerne
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 05-09-2016 10:38:07
Kategori: Generelt
     

Der var sæsonstart for ungdoms elitespillerne i weekenden og SIF-spillerne markerede sig i både U13, U15 og U17. Faktisk blev det resultat mæssigt en af de bedste weekender for klubbens elitespillere i nogle år, da der på tværs af de tre årgange var SIF-spillere med i 9 ud af 30 semifinaler.

U13 i Lillerød

I U13 var Mikkel Langemark med helt fremme. I singlerækkerne blev turneringen afviklet i det nyudviklede BADMINPLAY, som er designet til at fremme spillernes tekniske kompetencer og samtidig udjævne den fysiske forskel, der ofte kan gøre en stor forskel i de yngre rækker.  I HS blev til en 3. plads til Mikkel, og han spillede sig også frem til finalen i HD med sin makker fra Greve, hvor de desværre tabte. Det blev endvidere til en kvartfinale i MD til Mikkel. Mie Andersson deltog også, og hun leverede en fin indsats med sejre i et par kampe.

U15 i Gentofte

i U15 var SIF repræsenteret af 5 spillere, og med SIF spillere i 5 ud af 10 semifinaler samt yderligere 3 kvartfinaler fik de sat deres præg på turneringen. I MD strøg Axel Parkhøi helt til tops med sin makker fra Værløse, og i HD spillede Axel og Marcus Viscovich sig i finalen. Desværre  tabte de finalen til de bedste svenskere efter at have misset 4 matchbolde i 2sæt. Marcus sikrede sig endvidere en 3. plads i HS. Nele Knudsen fik en 3.plads i DS, og i semifinalen spillede hun en tæt og flot kamp mod den senere vinder. Det blev også til en 3. plads i DD til Nele med hendes makker fra Kolding.

Det blev til kvartfinaler i HS til Axel, i HD til Christopher Vittoriani og Nele i MD.

Det skal også bemærkes, at Christopher leverede en flot indsats i HS i puljen mod den senere vinder, og Naja Jonassen viste meget fine takter i DS, selvom det desværre ikke blev til en puljesejr.

U17 i Lillerød

U17 spillerne spillede ligesom i U13 i Lillerød. Her markerede den nyankomne SIF’er, Sofie Nyvang, sig fornemt med en 2. plads i DD med hendes jyske makker. Rasmus Overgaard Olsen spillede sig til en 3. plads i MD med hans makker fra Ikast, og det blev til kvartfinaler i både HS og HD. Mouritz Troels Munk deltog også, og selvom det ikke blev til nogle sejre, blev han en erfaring rigere.

  

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk