U15 landsholdet efter sejren i holdturneringen
SIF'ere med succes på U-landshold
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 19-09-2016 23:56:35
Kategori: Generelt
     

I weekenden deltog alle de danske ungdomslandhold i en stærkt besatinternational turnering i Malmø. Der blev spillet både en holdturnering og enindividuel turnering med deltagelse fra de ”store” badminton nationer i Europa.

SIFs Mikkel Langemark og Mie Andersson var udtaget til U13 landsholdet. AxelParkhøi, Marcus Viscovich og Christopher Vittoriani var udtaget til U15landsholdet.

I holdturneringen, som blev spillet torsdag og fredag, gjorde Danmarkrent bord, og de 5 SIF’ere bidrog alle til de respektive holds sejre.

I den individuelle turnering var der også flere gode resultater. Detstørste resultat leverede Axel, da han spillede sig i finalen i U15 HS, hvormarginalerne i en tæt kamp dog desværre faldt ud til landsholdskollegaen MagnusJohannesens fordel. På vej til finalen besejrede Axel nr. 1 i Finland, nr. 1 iTyskland og nr. 1 i Sverige.

Af øvrige podieplaceringer blev det til en 3. plads til Axel og Marcus iU15 HD og en 3. plads til Mikkel Langemark i U15 HD.

Derudover blev det til følgende kvartfinalepladser: Marcus ogChristopher i U15 HS, Mikkel i U13 HS og MD samt til Mie i alle 3 kategorier iU13. 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk