SIF - Gentofte den 9.2. i den nye tennishal. Optakt. Holdopstilling
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Simon Melbye
Dato: 07-02-2012 17:16:40
Kategori: Generelt
     

Skovshoved IF sejrede tirsdag aften over Solrød Strand og sikrede sig dermed en kvartfinaleplads og chancen for medaljer. Sejren kom i hus efter en spændende holdkamp, der som forudsagt blev afgjort i den sidste match – damedoublen!

Tre point betød samtidig at SIF er sikret en plads blandt de seks bedste hold før den sidste rundekamp mod lokalrivalerne fra Gentofte og af samme årsag kunne det utvivlsomt tænkes at undertippede Gentofte havde en reel mulighed for, på ny, at drille Skovshoved torsdag aften. Men skovserne har stadig en førsteplads at spille for, idet den vil give nogle fordele frem mod kvartfinalerne.

Gentofte tog sidst imod Skovshoved IF i efterårets grundspil, hvor det meget overraskende lykkedes hjemmeholdet at føre kampen helt til et Golden sæt. På trods af sin undertippede rolle viste GBK sig som en værdig modstander, hvilket nok ikke vil være anderledes torsdag aften.

Der er uden tvivl meget historie i dette lokalopgør. Dette uanfægtet hvilken hal der i tidens løb har optrådt som vært. Ingen af holdene har særlig meget lyst til at gå med ”taberhatten” det næste halve år, og den fortsatte strid skyldes uden tvivl det at der på begge hold er spillere der kender forholdet mellem de to gamle klubber og tilskuere der husker de mange tidligere drabelige dyster.

Torsdag aften bliver endda endnu et eksempel på, at lokale spillere er med til at viderebringe traditionens nerve i lokalopgøret. Skovshoved stiller op med skovserne Simon Mollyhus, Mette Viscovich og de unge stortalenter Natalia Koch Rohde og David Daugaard. Gentofte har deres avl i spillerne Christian Skovgaard, Morten Tolver Kronborg og Marie Røbke. Alle disse nutidige stjerner har siddet og iagttaget lokalopgør fra sidelinjen som ganske unge og kender de historiske kampe!

Opgøret bliver nok en tættere affære end SIF kunne tænke sig. Selvom favoritrollen ligger hos skovserne er de kun rimelig sikre på tre ud af seks kampe. Den nykårede danmarksmester Jan Ø Jørgensen taber ikke igen til Gentoftes Scott Evans og mixdoublen samt 2.herresingle burde ligeledes være en smal sag. Men så bliver det også mere usikkert. Tre meget lige opgør som sagtens kan tilfalde Gentofte!

Skovsernes rutinerede damedouble har vundet deres sidste tre kampe i træk men Helle Nielsen og Line Kruse bliver en svær nød at knække for SIF. I Herredoublen skal den unge David Daugaard sammen med den rutinerede Simon Mollyhus forsøge at sejre over GBKs Sam Magee og Christian Skovgaard, der har vist sig som et talentfuldt par med et ganske højt bundniveau.

Damesinglen er dog den mest interessante af de tre lige kampe. Selv om Natalia Koch Rohde på papiret får prygl af den noget mere rutinerede Camilla Overgaard, har den unge skovser så sent som ved DM i sidste uge vist, at hun er på vej mod nye højder i hendes, indtil videre, korte karriere. Natalia spillede sig i kvartfinalen og tabte til den senere guldvinder, Tine Baun. Uden at ligge for meget pres på den unge pige er det mit gæt at der her ligger en overraskelse og lure.

Kampen starter kl. 19:00, torsdag aften, og det bliver med garanti en festforestilling!
 
K
om og støt skovserne!
Simon Melbye

Holdopstilling:


Skovshoved Gentofte 1 2 3 Vinder W.O.
1. MD1. DS1. HS2. HS1. DD1. HD


 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk