SIF vandt kvartfinalen. Referat og video fra kampen
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 27-02-2012 13:36:43
Kategori: Generelt

Søndag eftermiddag fuldførte skovserne det ingen turde håbe på ved at sikre sig en semifinaleplads i årets Badmintonliga efter en sejr over Vendsyssel.

Men det holdt hårdt før Skovshoved kunne bryde ud i en sejrsdans!

Modstanderen, Vendsyssel, var på forhånd udset til favoritter og en samlet sejr på 4-2 til nordjyderne var det mest oplagte resultat. SIF havde dog nogle få muligheder for at ændre på det forudsete idet skovserne kunne sikre uafgjort og dermed en afgørelse i Golden Sæt hvis det lykkedes dem at få point i damedoublen og 2. herresingle. I disse to kampe ville der være størst sandsynlighed for at sikre et par point.

Som kampene skred frem kunne selv ikke H.C. Andersen have forfattet et mere dramatisk scenarie med en lykkeligere udgang. Vendsyssel kom hurtigt foran 2-0 med sejre i mixdouble og damesinglen.

Skovsernes Jan Ø. Jørgensen reducerede herefter forventeligt til 1-2 med en hurtig sejr over Eric Pang. Men derefter udviklede der sig et drama af de helt store inklusiv en kæmpe overraskelse.

I 2. herresingle vandt skovsernes Christian Lind første sæt men tabte desværre de to næste og så stod den 3-1 til Vendsyssel. Med et nederlag i denne match så var gode råd dyre selvom Damedoublen efterfølgende reducerede til 2-3 og bragte en smule spænding tilbage i hallen.

I den sidste kamp skulle SIFs herredouble op imod Goliath symboliseret ved et stærkt spillende Vendsysselpar, der ikke tidligere havde tabt mange kampe i løbet af denne sæson. Skovshoved havde derimod underpræsteret i stort set samtlige af sine kampe før denne kvartfinale. Som så mange gange tidligere kan statistik til tider være komplet ligegyldigt for Jonas Glyager og Simon Mollyhus satte samtlige kritikere på plads og i en hæsblæsende kamp vandt skovserne i tre sæt og gav SIF en gylden mulighed i Golden sæt.

SIFs træner, Henrik PK Rohde, gav Vendsyssel muligheden for at vælge mellem Damedouble og Herredoublen i den endelige lodtrækning og Nordjyderne valgte herredoublen, hvilket betød at SIFs to trætte drenge endnu en gang måtte indtræde banen. Det skulle dog vise sig at man til tider kan man komme meget langt på en tidligere sejr. For efter endt sæt og en stillingen på 21-19 i et hæsblæsende sæt kunne SIFs otte spillere og to trænere kaste sig oven på hinanden i en vild sejrsrus.

At netop herredoublen skulle sikre en semifinaleplads er et glimrende billede af en sæson der har været alt andet end stabil for Skovshoveds bedste badmintonhold. Men nu er det semifinalen der gælder! Målet er nået og efter denne kvartfinaleplads kan selv ikke den kommende modstander i semifinalen, Team Skælskør Slagelse, vide sig sikre på skovsernes evner!

Semifinalen mellem Team Skælskør Slagelse og Skovshoved spilles den 25. marts kl. 18:15.

Se video fra TV2|Nord fra kvartfinalen i Frederikshavn.

Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk