SIF tabte i en gyser semifinale.
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 25-03-2012 13:12:11
Kategori: Generelt
     

Søndag aften spillede SIFs ligahold semifinale mod Skælskør Slagelse i årets Badmintonliga. SIF var undertippede før kampstart men Skælskør kom ikke let til den endelige sejr.

Skælskør Slagelse var fra sæsonstart favoritter til at stå i finalen og derfor var der heller ikke mange der forventede en overraskelse fra skovserne.

SIF var favoritter i to ud af seks kampe i aftenens opgør. Netop disse to kampe var de først afviklede og som forventet kom skovserne foran 0-2. Herefter vandt Vestsjællænderne de næste to opgør i herredoublen og damesinglen og bragte dermed balance i regnskabet. Herredoublen havde ellers flere sætbolde i et flot spillet 2. sæt, som dog blev tabt med 23-25. 

I damedoublen var skovserne vurderet ganske lige imod deres modstandere Schjøtt-Kristensen/Andersen. SIFs rutinerede piger Schjoldager/Viscovich havde ved de seneste to holdkampe vist gode takter og træner, Henrik PK Rohde, havde derfor håbet på en sejr i netop dette opgør. Desværre lykkedes det ikke Skovshoved at fortsætte deres fremgang idet de tabte i to hurtige sæt og dermed kom hjemmeholdet foran 3-2.

Der var nok ikke mange tilrejsende SIF’ere der forventede mere efter nederlaget i damedoublen. Med en mixdouble tilbage hvor Skælskør, med veteranen Joachim Fischer, var store favoritter. Skovsernes Julie Houmann og Mads Pieler Kolding afsluttede semifinalen med en vaskeægte gyser.

Trods et nederlag i første sæt kæmpede udeholdet sig tilbage og vandt andet og tredje sæt. Dette medførte at de to trænere skulle trække lod om et ”golden sæt” og træner Henrik PK valgte at spille mixdoublen endnu en gang.

Det blev et fantastisk afsluttende sæt med en afslutning der fik publikum op af sædet i de sidste fem minutter. Folk holdt sig for øjnene og holdkammerater på sidelinjen måtte vende ryggen til af ren og skær nervøsitet.

Skovshoved kom foran 20-19 og havde matchbold men med et flot comeback kunne Skælskør Slagelse række hænderne mod loftet efter at have sikret sig en 22-20 sejr.

Det var naturligvis skuffede skovsere der tog bussen hjem til Krøyersvej. Holdet skal samle sig og spille bronzekamp efter Påske onsdag den 11. april i Aarhus.
 
Se semifinalens enkelte kampresultater nedenfor.

TSS - Skovshoved 4-3

1. herresingle: søndag kl. 18:15
H.K. Vittinghus - Jan Ø. Jørgensen 13/21 13/21
2. herresingle:
Kim Bruun - Chr. Lind 11/21 5/21
Herredouble:
R. Mateusiak / C. Mogensen 21/9 25/23
J. Glygager / S. Mollyhus
Damesingle:
J. Meulendijks - M. K. Pedersen 21/9 21/17
Mixeddouble:
J. Fischer / Mette Poulsen 23/21 14/21 17/21
M. P. Kolding / J. Houmann
Damedouble:
B. Andersen / Mie Schjøtt 21/10 21/17
M. Schjoldager / M. Viscovich
Golden set:
J. Fischer / B. Andersen 22/20
M. P. Kolding / J. Houmann


 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk