Ole Mertz
Bliv dommer! Få et spændende ekstrajob og hjælp din klub!
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Ole Mertz
Dato: 22-04-2012 23:11:01
Kategori: Generelt
     

I badmintonligaen og DH-turneringens top har hver deltagende klub pligt til at stille én uddannet dommer til rådighed for DBF. SIF har været heldige at have en sådan i en hel del år. Men selv om denne har været meget glad for jobbet og de spændende opgaver og rejser, der følger med, gennem en del år, må han nu erkende, at alderen tvinger ham til at lægge op efter næste sæson.

Derfor er det meget vigtigt for os, at et eller flere af vore medlemmer er villige til at stille sig til rådighed for at prøve en ’karriere’ i dette fag. Der stilles ikke andre krav til kandidaten end et almindeligt kendskab til badminton (som enhver spiller har) samt, at han/hun er villig til at gennemgå et kursus af begrænset omfang i sin fritid.

Når uddannelsen er gennemgået, indgår man i den lokale eller landsdækkende pulje, hvor man – hvis man er interesseret – kan blive sendt ud til at medvirke ved større eller mindre arrangementer. Der ydes dækning af rejse og eventuelt ophold samt et vederlag, og efterhånden kan man blive tilbudt opgaver overalt i verden, hvis man selv ønsker det og har de nødvendige kvalifikationer.

Alle interesserede mellem 18 og 50 år er velkomne. Henvendelse til Ole Mertz, enten personligt eller på tlf. 39642732.

Vh.

O. Mertz 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk