Claudia Paredes th vandt 2 finaler
SIF-Badminton Ungdom rykker igen
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 02-09-2012 10:39:06
Kategori: Generelt
     

Igen i denne weekend (1. - 2. sept.) var SIF’s ungdom ude at spille. Denne gang bl.a. i Skælskør og igen blev det til gode resultater.

I U13M spillede Mouritz Munk sig frem til en flot semifinale i HD, som dog blev tabt i en tæt 3. sæts kamp.

I  U15M blev det til en kvartfinale til Marco Paredes i HD. De tabte til de senere vindere med 21-19 i tredje sæt. Uha det var tæt.

I U17M vandt Claudia Paredes både DS og DD og kom på en tredje plads i MD. Med resultaterne er hun efter tre turneringer rykket op i U17E.
 

Den stærke U11-årgang leverede igen flotte resultater i weekendens U11-turnering. Axel Parkhøi vandt turneringen i HS og i HD sammen med Marcus Viscovich. Axel er nu kun få ranglistepoint fra en op rykning fra U11A til U13M. Marcus Viscovich fik endvidere en semifinaleplads i HS. I HD vandt Axel og Marcus finalen over en anden SIF’er, Jacob Hjort Jensen, og hans makker fra Gentofte. Der var endvidere en semifinaleplads til Anders Viscovich og Mikkel Frantzen i HD.
 
Både Axel og Jacob er flyttet til klubben ved sæsonstart, og med tilgangen af dem har SIF hele 6 U11A drenge og 1 pige. Det skal blive spændende at følge årgangen i løbet af sæsonen, og specielt skal det blive spændende at følge U11 holdet i holdkampene, hvor målet for sæsonen må være at spille med om DM-guldet for hold. 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk