SIF ude mod Odense i TV-kamp. Pressemeddelelse
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 07-11-2012 11:26:25
Kategori: Generelt
     
I 6. runde af Grundspillet spiller SIF ude mod Odense torsdag den 8. november. Nyoprykkede Odense har leveret flere gode resultater i år, så det er en svær kamp som kan følges på TV2 Sport fra kl. 18.55. 
 
PRESSEMEDDELELSE FRA ODENSE BADMINTON KLUB af John Thrane:
 
"Der venter Skovshoveds spillere en varm velkomst i Odense Idrætshal, hvor der forventes mange tilskuere til ligakampen, der byder seerne og tilskuerne på et flot setup med flere spændende opgør.

TV2 sporten sender herredoublen, 1. herresingle samt damesinglen som TV-kamp fra bane 1.

Skovshoved er ubesejret og har 14 point efter 5 runder. OBK ligger nummer tre i ligaen efter tre sejre på stribe, senest med den overraskende 4-3 sejr i Værløse tirsdag aften.

- Den sejr kom i hus på en masse god holdgejst og fight, hvor alle var klar til at bakke hinanden op både på banen og uden for banen. Den gejst skal vi have fundet frem igen, og samtidig skal vi spille op til niveauet i de nøglekampe hvor vi kan overraske Skovshoved, siger Lennart Engler, der håber, at OBK kan presse Skovshoved ud i et Golden Set.

Interessen samler sig især om opgøret i 1. herresingle, hvor OBKs Viktor Axelsen skal forsøge at tage revanche for et tæt nederlag i DM-finalen 2012 til Jan Ø. Jørgensen. Det er Danmarks øjeblikkelige nr. 3 og 1 der møder hinanden.

Der venter også badminton-folket en lækkerbisken i herredouble, hvor man får OL-sølvvinderne Mathias Boe og Carsten ”Nuller” Mogensen på banen, men på hver sin side af nettet! Her skal OBKs Mathias Boe sammen med Nathan Robertson forsøge at hente en sejr til OBK over Carsten Mogensen og Mads Conrad-Petersen.

Det tegner sig også et spændende opgør i damedouble, hvor OBKs heltinder fra tirsdagens Golden Set sejr, Sara Thygesen og Camilla Martens, skal op i mod Mette Viscovich og Anne Skelbæk.

I damesingle skal to af de unge danske damesingletalenter, OBKs Lene Clausen og Natalia Koch Rohde prøve kræfter i en flot kulisse med mange tilskuere og for rullende tv-kamera.

”Jeg glæder mig meget til kampen. Det bliver især spændende at følge Viktor i kamp mod Jan Ø. og ikke mindst Carsten Mogensen og Mathias Boe på hver sin side af nettet,” siger cheftræner Lennart Engler.

”Jeg håber vi kan lave en lille overraskelse og komme i Golden Set. Vi har ikke nogen sikre kort i denne kamp, men flere af kampene kan godt vippe til vores fordel. I Golden Set kan alting ske.”"
 

Holdopstilling:
 


Odense OBK Skovshoved 1 2 3 .
1. MD1. DS1. HS2. HS1. DD1. HD

 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk