Ikke mange - men rigeligt!
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: PK
Dato: 26-11-2012 17:30:43
Kategori: Generelt
     

Efter utallige sms'er om opfordringer til at stille op til årets udgave af De danske øst mesterskaber, som blev spillet i weekenden den 24. og 25. november i Lillerød, blev det alligevel kun til 4 deltagere fra "Skovs".

Turneringen var ellers solgt som et fælles arrangement med fælles spisning lørdag aften, og med egen sunde fornuft om hvor meget vin der skulle indtages lige til denne middag.

Turneringen var nemlig bygget op med 4 niveauer (Elite, A, B og C række). Skovshoved var repræsenteret i 5 rækker fordelt på de 4 deltagere. I eliterækken stod Kany i herresinglen, Natalia i damesinglen og Anne Skelbæk i damedoublen med Marie Helsbøl Værløse, en gendannelse af et gammelt makkerskab. I A rækken stod Christine Kofoed i damesingle og hun havde lokket sin kæreste Kany til også at spille i mixen (med hvad vides ikke).

De unge mennesker knoklede løs om lørdagen, og formåede alle at spille sig frem til semifinalerne om søndagen. Trods den lidt sløje tilmelding skulle de ikke snydes for en dejlig middag som ifølge de unge blev indtaget på en fantastisk restaurant "Tonys madklub" på Vesterbro. Hvad aftenen endte med og hvad der blev talt om vides ikke, men emnet "guld" må være blevet vendt.

De formåede i hvert tilfælde alle, at stå med guld om halsen og dejlige gavekort til Magasin dagen efter. God timing når man nu står på vej ind i jule-måneden.

Kany og Christine vandt rimeligt sikkert deres finale med storspil fra begge (måske blev der født en ny mixherre?). Skelbæk og Helsbøl vandt ligeledes finalen over ikke mindre end Røbke og Helle Nielsen fra GBK i en virkelig flot spillet damedouble på højt niveau. Og Natalia fortsætter bare med at tromle over hendes konkurrenter på damesingleprojektet, denne gang gik det ud over Mette Poulsen fra Skælskør.

Tillykke til jer alle og tak for at I lige er ude og markere jer selv og ikke mindst klubben! 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk