Flere flotte resultater til SIF ungdom!
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 22-01-2013 18:23:08
Kategori: Generelt
     

SIF’s ungdomsspillere fortsætter med at levere flotte resultater. I weekendens eliteturnering i Hjørring nåede Sofie Kierkegaard semifinalen i damesingle, mens det blev til to kvartfinaler for Filippa Koch Rhode i single og damedouble. Imponerende resultater af begge piger, som begge kun er første års.

I Værløses U13 A turnering fik Camilla Hostrup Jørgensen en flot anden plads i damesingle efter en flot spillet finale over tre sæt. I U11 A turneringen, som ligeledes blev spillet i Værløse, blev Anders Viscovich nr. 2 i herredouble med sin makker Jeppe Søby fra Greve efter en velspillet finale i tre sæt.

I U13 M turneringen i Roskilde viste Mouritz Troels Munk gode takter og vandt turneringen efter sejr i to sæt over Marcus Rindshøj fra Lyngby. I herredouble måtte Mouritz og Magnus Hede fra Lyngby i finalen bøje sig fpr sine to klubkammerater, Marcus Viscovich og Axel Parkhøj, som således vandt finalen i to tætte sæt. Det blev også en til en flot anden plads for Mouritz i mixdouble samt en semifinale til Marcus Viscovich (som stadig kun er U11-spiller!) i herresingle.

Sidst men ikke mindst vandt Frederikke Langemark sin anden turneringssejr i træk ved U11 A stævnet i Værløse. Frederikke viste høj klasse gennem hele den stærkt besatte turnering og vandt således i kvart- og semifinalen over de to finalister ved københavnsmesterskaberne (Mette Werge og Rebecca Thorup), mens hun i finalen besejrede den topseedede Laura Sommer fra Ringsted i to sæt. Det blev også til en anden plads i damedouble. Flot klaret, Frederikke!

Stort tillykke til alle spillerne. Fortsæt det gode arbejde! 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk