Nyr fra seniors 6. hold
Dato: 19-11-2018 13:20
Publiceret af : 6. holdet
Med et sjældent besøg i Havdrup Hallen og oven i købet som hjemmebane i denne runde gik kampene i gang efter det vanlige og frygtindgydende kampråb.
Rundens modstandere fra Kirke Hyllinge – Skibby, som lå lige under os i tabellen inden kampstart fik en flyvende start, hvor deres damesingler nedkæmpede både Jose og Nadia. I mix’erne gik det bedre, men Brian og Lene måtte til sidst strække våben. Mie og Ruben i 2. MD lukkede lige akkurat 3. sæt til egen fordel. Så efter de første 4 kampe var stillingen 1-3.
I herresinglerne så det fra start lovende ud, idet Johan viste sin modstander rundt i alle banens hjørner. Mini Bechs i 2. HS kæmpede godt, men måtte til sidst erkende nederlaget efter 3 lange sæt. I 3. HS lykkedes det endnu en gang at trække modstanderen så langt ned i tempo, at selv Christian kunne række armene i vejret som sejrherre. I 4. HS måtte den unge Tommerup sande, at selv om man slår hårdt og løber meget så er det ikke altid nok.
Så med stillingen 3-5 inden doublerne var det ikke med den bedste mavefornemmelse, at damedoublerne gik i gang. 1. DD med Jose og Nadia sluttede lidt for hurtigt, da Nadia fik lavet en mindre ”Jaskagidejskaja” (Monrad & Rislund, VM i skidrop), hvor hun ramte sig selv i øjet med sin egen ketcher.
Nu var der ikke andet end sejre, som kunne bruges, hvis holdkampen skulle vindes.
I 2. DD fik Lene og Mie bedre og bedre fat på modstanderne og sluttede 3. sæt af med en komfortabel sejr. I herredoublerne så det også godt ud på alle baner. Johan og Mini Bechs i 1. HD samt Ruben og Brian tog sikre sejre i henholdsvis 1. og 2. HD. I 3. HD formåede Christian og Tommerup at holde spændingen intakt lige til det sidste. Kampen blev vundet i ombolde i 3. sæt.
Holdet viste styrken og sikrede med den samlede sejr, at vi stadig er nr. 3 i rækken.
På trods af den lidt særlige hjemmebane havde vi glæde af flere prominente støtter undervejs. Den skadede Bech, verdens sejeste Mia Blichfeldt, formanden med hele familien samt Johans mor.