SSB2 mødte Skovshoved i Hangaren
Dato: 18-03-2019 07:03
Publiceret af : Theis

Mandag d. 11. marts skulle Solrød 2 forsvare deres 1. plads i 2. holdenes slutspilspulje i 1. division. En kamp mod puljens 2. plads Skovshoved 2.
Da der var dobbelt holdkamp sammen med Solrød 4, blev der spillet på 3 baner. Alle kampe i 1. runde blev tætte - desværre med nederlag til 1. mix og 1. ds. Line og Theo viste dog højt niveau i 2. mix og vandt deres kamp i 3 sæt.
Stillingen efter 1. runde: 1-2.

I 2. runde lagde Solrød afstand og vandt 2. ds, 1. hs og 2. hs. Jacob Nilsson aka kampens spiller, viste endnu engang at han er uhyggelig i 3 sæt. Men at smide en kæmpe førring i 2. sæt for at vise dette var måske lidt unødvendigt.
Stillingen efter 2. runde: 4-2.

I 3. runde skulle Solrøds normalt stærke 3.-4. hs udbygge føringen. Correll og Elbrønd fandt dog aldrig deres høje niveau og taber begge i to sæt. Anderledes stærke var 1. dd som aldrig lukkede deres modstander ind i kampen og vandt sikkert i 2. sæt.
Stillingen efter 3. runde: 5-4.

I 4. runde fik 2. dd vist deres klasse og vandt i tre sæt over en stærk modstander. 1. hd taber i 2 sæt men 2. hd vinder en gyser med 25-23 i 3. sæt.
Stillingen efter 4. runde: 7-5.

I 3. hd sad Elbrønd og Seitzberg fuldstændig på kampen og var tæt på at sikre Solrød alle 3 point. Desværre bliver Seitzberg skadet og må trække sig.

Samlet bliver kampen 7-6 til Solrød efter en tæt og spændende holdkamp. Dette betyder at Solrød 2 forsvarer deres 1. plads og nu har 4 point ned til nummer 2 i puljen med 2 kampe tilbage. Næste kamp er hjemme tirsdag d. 26. marts kl. 19 mod Århus AB 2.