Emilie Bruun Jensen og Mille Rasmussen ved præmieoverrækelsen

Flotte ungdomsresultater denne weekend!

11-11-2012 19:52 |  Dragør Badminton |  Martin Elleby Berg
Denne weekend bød på masser af turneringer for alle ungdomspillere rundt omkring i landet, og Dragør Badminton havde også fire spillere i aktion. De fire spillere var Tanja Blichmann og Julie Roepstorff, der spillede DGI landsdelsmesterskaberne for Storkøbenhavn i U15-rækken og Mille Rasmussen og Flemming Lennett, der spillede i Næstved i U17-rækken.

I Gentofte hvor landsdelsmesterskabet blev afholdt, gjorde Dragør Badminton, og ikke mindst de to piger rent bord i forhold til sejre der kunne vindes. Tanja vandt alle sine kampe i både single og double, som begge piger stillede op i, hvorimod Julie kun tabte en kamp, nemlig den afgørende single mod Tanja der afgjorde singlerækken. Pigerne sluttede dagen af med også at vinde doublerækken, og kunne hylde sig som U15 DGI landsdelsmestere i Storkøbenhavn.

Vores ungdomspillere i Næstved havde også en flot weekend og det blev tilsammen til 3 guldmedaljer og 1 sølvmedalje fordelt mellem Mille og Flemming.
I singlerækken, U17B spillede Flemming utrolig overbevisende og vandt alle sine 3 puljekampe, hvor han også slog turneringens 2. seedede, Rasmus Nielsen, og han rykkede sikkert til finalen. Her mødte han den 1. seedede Oliver Bank Termøhlen fra Hjemly Idrætsefterskole. Denne kamp nappede Flemse i 3 sæt, 19/21 - 21/7 - 21/18.
Det blev til en 2. plads i doublen, men det er værd at nævne at alle tre par i rækken vandt en kamp hver, og det var pointene der blev afgørende, desværre bare ikke til Flemming og hans makkers fordel.

Mille Rasmussen stillede op i U17A i alle tre kategorier og vandt de to af dem, hvilket må siges at havde været en god dag på kontoret! Desværre blev det ikke til medaljer i single, da Mille "kun" vandt en kamp, samtidig med en anden pige i hendes pulje vandt to kampe. Men dame- og mixdoublen var en helt anden historie og der gik Mille og hendes respektive makkere ubesejret igennem.

Selvom Mille og hendes mixmakker, Simon Kræmmer Mørk startede med at møde det 1. seedede par vandt de denne i 3 sæt, og efter endnu en sejr i 3 sæt i den efterfølgende runde, stod de i en finale. Denne vandt de i to overbevisende sæt, 21/10 - 21/14.
Mille stod i damedoublen igen sammen med et velkendt ansigt, nemlig Emilie Bruun Jensen som Mille vandt Danish Junior Open med for et par uger siden. De to stod overfor det 1. seedede par i første runde, men det var ikke noget problem og Mille/Emilie vandt med hele 21/3 - 21/15, og herefter stod de så i en finale der blev vundet 22/20 - 21/14.

Stort tillykke til vores fire ungdomspillere, Julie, Tanja, Flemming og Mille med alle deres sejre og flotte præstationer denne weekend!!

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk