Albert Busch-Jensen & Kasper Boldsen

Flotte U11 resultater

12-11-2012 21:19 |  Dragør Badminton |  Majken Andersen & Morten Boldsen

I denne weekend havde vi for første gang et større hold drenge til U11 D stævne i Lyngby.

Phillip, Albert, Joakim og Kasper stillede alle op i både HS og HD.

Kasper og Phillip kom ikke videre fra deres respektive puljer, men Phillip var meget tæt på, da han tabte den afgørende kamp med 22-20 i 3. sæt. Både Albert og Joakim gik begge videre fra deres puljer i overbevisende stil. Kvartfinalen blev endestationen for Albert, som tabte 21/16 21/16 til Filip Jansen fra KBK. Samme Filip var også overmanden i semifinalen over Joakim, og Filip vandt senere finalen. Men det blev til en flot og meget fortjent 3. plads til Joakim.

I herredouble var Phillip og Joakim tæt på at gå videre fra puljen, men måtte se sig slået i 21/18 22-20 i to tætte sæt. Kasper og Albert vandt deres pulje og kom derfor i finalen. Det blev til et nederlag på 21/19 i 3. sæt til et par fra Måløv. Det var SÅ tæt vores første turneringsejr.

Men i hvert fald har vi nu fået de første kvalifikationspoint :-) og turneringssejrene skal nok komme!

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk