SAIF flyver gennem rækkerne. (Foto: Jesper Dall)

17. oprykning på tre sæsoner for SAIF Badminton

08-05-2014 19:14 |  Sankt Annæ Idrætsforening, Badmintonafd. |  SAIF Badminton

I en sæson, hvor klubbens mange nyoprykkede hold skulle fokusere på at stabilisere sig i rækkerne, er det stik mod alle odds lykkedes SAIF Badminton at sikre sig yderligere 4 oprykninger. SAIF kan nu se tilbage på tre fantastiske sæsoner, der har budt på hele 17oprykninger ud af 24 mulige. Ambitionerne stopper dog ikke her for den ambitiøse Københavnerklub.

Tilbage i 2002, hvor klubben tilmeldte sit første seniorhold i serie 13 i kredsensholdturnering var der næppe nogen, der havde hørt om SAIF Badminton. Nu har klubben 9 store seniorhold og et førstehold, der spiller med om oprykning til 2. division. Modsat mange andre badmintonklubber, så strømmer medlemmerne til og rent sportsligt går det også ret godt.

Mod på mere

I den netop overståede sæson blev det til oprykning for både 5., 6., 7. og 8.holdet, hvor 5. holdet med en oprykning til københavnsserien nu er blandt de højest placerede 5. hold i Danmark. Udover at holdene nu skal etablere sig i de nye rækker, har 1. og 2. holdet ifølge formanden Kasper Åkerlund gode oprykningsmuligheder.

-Vi har en stærk trup og en god bredde til den kommende sæson. Hvis alt flasker sig står vi med gode muligheder for oprykning til henholdsvis 2. og 3.division, lyder det fra formanden.

Ingen top uden bredde

I SAIF Badminton er der siden klubbens begyndelse blevet lagt vægt på, at der skal være plads til alle uanset niveau.

-Mange klubber har begået den fejl udelukkende at satse på deres 1. hold gennem en årrække. Når disse spillere pludselig ikke er der mere, efterlader det et stort tomrum. For SAIF Badmintons vedkommende var det da fantastisk sjovt at være en del af klubben, da 1. holdet rykkede op 8 sæsoner i træk, men vi havde hele tiden fokus på, at de øvrige hold også skulle klare det godt og samtidig tage godt imod de nye spillere, siger Kasper Åkerlund.

- Udover at vi har det sjovt i klubben, skal der også være plads til ambitioner hos den enkelte spiller. Man kan sagtens have ambitioner med sin badminton, selvom man spiller på et 3. eller et 8. hold. Dem skal der også være plads tilat få indfriet, lyder det fra Kasper Åkerlund. Med 17 oprykninger ud af 24 mulige de sidste tre sæsoner, vidner det om, at der bliver gået godt til den på alle klubbens hold.

Fjer, fester og fælleskab

Til trods for de høje ambitioner så er en af klubbens helt store styrker det sociale klubliv, som tiltrækker mange nye spillere.

-Jeg tror, at vi i SAIF har været heldige at ramme et godt koncept allerede fra start af – billigt kontingent og et socialt klubliv,  lyder det fra formanden.

-I virkeligheden er den her klub én stor undskyldning for at holde en fest og så har vi tilfældigvis badmintonsporten som fælles interesse, kommer det med et glimt i øjet fra Kasper Åkerlund med henvisning til de sociale arrangementer, der fylder meget i klubben.

-I takt med at klubben er blevet større, har vi stadig prioriteret at få lavet en masse arrangementer på tværs af klubben – det er vist de færreste klubber, som kan samle 120 spillere til en seniorjulefrokost, lyder det afslutningsvis fra Kasper Åkerlund.

For yderligere information:

Læs mere på hjemmeside for SAIF Badminton København

eller kontakt SSU-formand Thomas Irving Pedersen, tlf. 22 19 91 54 eller thomas@saif.dk






 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?