Hårdt tilkæmpede point

11-09-2015 20:56 |  Sankt Annæ Idrætsforening, Badmintonafd. |  SAIF Badminton
Sæsonen blev skudt i gang i weekenden. Facit var to sejre og tre nederlag til SAIF. To af nederlagene gav alligevel point på kontoen.

Lørdag og søndag var SAIF-spillerne i aktion rundt om i de københavnske og sjællandske haller. Menuen stod på fire udekampe og en enkelt hjemmekamp.
SAIF 4 lagde for dagen med en inspirerende og stensikker 10-3 sejr over Gladsaxe-Søborg 2 i Københavnerserien. Saiferne var på ingen måde påvirkede af modstandernes hjemmebanefordel. Frank Jelstrup bidrog med to sejre i sin debut for SAIF.

Neglebidende og tåkrummende afslutning
Anderledes tæt var kampen mellem SAIF 3 og Frederiksberg 2, ligeledes i Københavnerserien. Kampen endte 7-6 til sidstnævnte, og det efter noget af et drama! Den afgørende herredouble blev tabt med 29-27 i tredje sæt. Undervejs tabte SAIF også tre andre meget tætte tresæts-kampe, så det var en ærgerlig følelse, der prægede holdet i minutterne efter holdkampens afslutning. Louise Bruun Møller gjorde ellers en fin entre i SAIF-trøjen med to sikre sejre. Tre hjemmebagte kager gjorde sit til at fordøje nederlaget.

Længere nordpå var SAIF 2 taget en tur til Holte. Det blev ikke nogen god dag for saiferne, og turen tilbage til Valby var lang efter nederlaget på 10-3. Holte er nedrykker fra sidste sæsons 3. division.

Super søndags spænding
På andendagen af weekenden var to af SAIF’s hold i aktion. Hjemme i Valbyhallen startede SAIF 1 ud med at besejre Solrød Strand 4 med 7-6. Solrød Strand er oprykker til 3. division denne sæson. SAIF vandt fem tresæts-sejre og tabte to, så skarpheden var tilstede fra første drop.

I Gentofte måtte SAIF 6 indkassere et nederlag på 7-6. Her blev tresæts-sejrene delt med to til hvert hold.

I den kommende weekend skal flere SAIF-hold igen i aktion.