Vild, vildere, Valby Open!

03-10-2016 23:26 |  Sankt Annæ Idrætsforening, Badmintonafd. |  SAIF Badminton København
I den forgangne weekend løb dette års udgave af Yonex Valby Open af stablen, og den ellevte udgave af Sjællands største badmintonturnering slog alle tidligere rekorder målt på deltagere til både badminton og efterfølgende fest.

Klokken havde ikke engang passeret ni lørdag morgen før, der allerede var fuld gang i Valbyhallen. Til en kort forveksling var det dog ikke badminton, der var på programmet fra start, men en fælles og underholdende opvarmning til et udvalg af 70’ernes mest kendte disko-hits. En stor skare havde bevæget sig ud på gulvet, mens andre forblev på sidelinjen som tilskuere og fik sig et godt grin til synet af den dansende flok. En anderledes, men sjov form for opvarmning, og så kunne turneringen for alvor skydes i gang.

Mere end 240 spillere var tilmeldt i de i alt tyve forskellige rækker, hvilket gjorde årets udgave af Yonex Valby Open til den største nogensinde i turneringens nu 11-årige historie. Størstedelen af de tilmeldte kom ikke overraskende fra værtsklubben SAIF, men hele 35 andre klubber havde også fundet vej til Valbyhallen i denne første weekend af oktober.

Lige fra morgenstunden var der fuld fart over feltet, og stemningen var høj i alle tre haller, hvor der blev kæmpet for hvert eneste point. De prestigefyldte ’I Survived Yonex Valby Open’-trøjer var også på højkant for god fight, lækre tricks og meget andet, hvilket blot opsatte de mange spillere endnu mere. Synet af de gule t-shirts steg markant, som timerne skred frem. 

Alt imens de mange kampe blev afviklet på i alt 14 baner, var der også masser af aktivitet uden for stregerne. Som et udsnit af de andre aktiviteter kan nævnes spillehjørnet, hvor der blev dystet dagen lang i diverse spil, massagebriksen, hvor de ømme muskler blev plejet og ikke mindst den fornemme lounge med lækre møbler og godt til ganen i form af hjemmebagte kager, kaffe og saftevand. Ved hjælp af lodtrækning fik flere heldige klubber lov til at slappe af i de luksuriøse omgivelser i løbet af lørdagen, mens timerne gik og spilleprogrammet langsomt, men sikkert skred i den rigtige retning

Efter lørdagens sidste kampe var der dømt fest for alle pengene, der først startede i omklædningsrummene. Kolde øl og andre drikkevarer blev nydt under bruseren, mens der i hallens cafeteria var fuld knald på kødgryderne. Tæt på 140 festmennesker i deres fineste puds fik glæde af en lækker buffet, mens endnu flere tog del i festlighederne senere på aftenen. Som aftenens højdepunkt stod den traditionsrige øl-stafet, hvor et hold bestående af næsten udelukkende SAIF-herrer på overbevisende vis tog titlen og den medfølgende vandrepokal. De udefrakommende spillere fik også lov at opleve SAIF's verdensberømte ’kakerlakdans’, og dansegulvet var ligesom baren velbesøgt til sidste sang blev spillet til stor ærgrelse hos de tilbageværende. 

Festen fortsatte til de sene nattetimer, og det satte da også sit præg på flere af turneringens tilbageværende deltagere, der søndag morgen gjorde klar til at kæmpe om de prestigefyldte finaleplads. Trods ømme muskler og tømmermænd for nogle, blev der kæmpet til den helt store guldmedalje, men kun de bedste kunne lade sig hylde som vindere af Yonex Valby Open 2016. 

Sent søndag eftermiddag kunne de hårdtarbejdende arrangører se tilbage på endnu et velafviklet stævne, der igen i år nåede nye højder. Forhåbentlig er tendensen den samme næste år, når SAIF igen, igen inviterer til Yonex Valby Open.

Casper Bojsen Dalsten

 

For mere info besøg hjemmesiden for SAIF Badminton København eller SAIF's Facebook-side





 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?