Super afslutning på sæsonen!

26-03-2014 22:39 |  Ledøje-Smørum Idrætsforening, Badminton |  Jesper Kristensen

Årets sidste holdkamp for 1.holdet blev spillet på udebane mod Sorø. Hallen var en af de gamle runde haller som har en mærkelig akustik, og der blev spillet tennis i den inden, så opvarmningen kunne først starte 20 min før holdkampen skulle starte. Inden holdkampen lå vi nr. 5 i puljen, mens Sorø lå nr. 6, men niveauforskellen mellem de to hold blev hurtigt bevist meget større end stillingen viser. Med 6 vundne kampe ville vi ende på den ønskede 5.plads, så målet var meget klart.

1.mix med Camilla og Rasmus K fik en tæt 3-sæts kamp, men i 3. sæt var de bare klasser bedre end modstanderne, så de vandt stort til sidst. Undervejs i kampen blev der uddelt et par ”svinere” til Camilla, da modstanderne fra Sorø ikke var glade for at der blev fejret efter hver vunden duel. 2.mix med Sara og Kim spillede meget overbevisende og vandt sikkert. Stina i 1.ds fik sig en god og overkommelig sejr, og Cecilie i 2.ds fuldendte den gode start på holdkampen ved at levere en god præstation og en god sejr.

4-0 efter første runde og vi havde derfor fået en drømmestart. Jannick i 1.hs fik sig en ordentlig løbetur, men modstanderen blev heldigvis først træt, så Jannick vandt flot i 3 sæt. Jesper i 2.hs og Carsten i 3.hs havde begge svært ved at finde banen. Akustikken og den korte afstand ud til væggen gør at baglinjen er sværere at finde, og den fandt de desværre aldrig. Rasmus L i 4.hs fik sig en modstander der var højere end ham selv, og det udnyttede han til at få en god sejr.

6-2 inden doublerne og vi var allerede sikre på den samlede 5.plads i puljen. Stina og Cecilie i 1.dd fik en fin 3 sæts sejr, mens Camilla og Sara vandt sikkert i 2 sæt. Igen viste landsbyboerne fra Sorø at de ikke kunne håndtere at der blev fejret efter vundne dueller. Deres publikum var desuden det mest tamme publikum jeg nogensinde har set. De sad alle og bagtalte os og der blev kun heppet utrolig sjældent på deres egne spillere. Carsten og Rasmus K i 1.hd spillede deres måske værste kamp og tabte klart. Jannick og Jesper i 2.hd spillede imod to ældre herrer, som begge var over 2 meter. Det var nogle meget overkommelige modstandere så det blev til en sikker sejr. Rasmus L og Kim i 3.hd spillede ikke særlig kønt og måtte ud i 3 sæt før de endelig skruede tempoet op og vandt.

Holdkampen ender 10-3 til Smørum og vi ender på en rigtig flot 5.plads i oprykningsspillet fra sjællandsserien i vores første sæson i sjællandsserien. Desuden har vi i løbet af sæsonen vundet over to af top fire holdene, så vi har haft en rigtig flot sæson for 1.holdet. Vi har desuden en god chance for at rykke op i danmarksserien via 5.pladsen, men pga. en meget ny regel så er vi ikke selv herre over det. Vi finder først ud af om vi rykker op i danmarksserien d. 12. april hvor der blevet spillet to play-off kampe om nedrykning fra 3.division. To sjællandske hold skal spille mod to jyske, og hvis minimum ét af de sjællandske hold vinder så rykker vi op. Cecilie blev desuden valgt som kampens spiller. 2.holdet ender på 1.pladsen i deres pulje, så de rykker op i serie 1 til næste sæson med et fuldt hold. Sæsonen har dermed været en kæmpe succes for begge seniorholdene!






 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?